Användaravtal

Om Modulhus Finans

Modulhus Finans är en kreditförmedlare som tillhandahåller en jämförelsetjänst där du kan jämföra lån och villkor hos de banker och kreditgivare som Modulhus Finans samarbetar med (“Tjänsten”). Genom en ansökan kan du få erbjudanden om lån från flera banker och andra långivare. På så sätt kan du jämföra räntevillkor från flera aktörer och välja det alternativ som passar dig bäst. Du kan använda dig av Tjänsten när du vill ansöka om nytt lån. Fördelen med att använda Modulhus Finans tjänst istället för att jämföra direkt hos bankerna är att det då endast tas en kreditupplysning istället för flera och din kreditvärdighet bevaras.

Tjänsten tillhandahålls av Modulhus (org.nr 559099-2805) med tillstånd att driva konsumentkreditinstitut av Finansinspektionen.

 

Kreditupplysning och informationsinhämtning

Genom att acceptera dessa villkor så godkänner du, samt din eventuella medsökande, att Modulhus Finans beställer en kreditupplysning på dig/er hos Upplysningscentralen AB (UC). Genom Modulhus Banktjänst registreras bara en kreditupplysning som våra samarbetspartners får ta del av. Enligt lag så kommer UC skicka omfrågandekopior till dig så du vet vilken information som har lämnats ut och till vilka. Notera att du kan få flera omfrågandekopior hemskickade, men att det inte innebär att flera kreditupplysningar registreras på dig. I enstaka fall kan vissa av våra samarbetspartners utöver detta ta in ytterligare information som tillägg till informationen från UC för att förbättra kvalitén i kreditbeslutet. Tjänsten tillhandahålls av Modulhus Finans för att underlätta för dig som husköpare att genomföra ditt husköp.

Kontakta oss