Bastuhus och spabad

Bastuhus som är bygglovsbefriade, nyckelfärdigt och spabad av högsta kvalitet. Här hittar du olika modeller och storlekar på bastuhus för den lilla eller stora familjen. Finns det något härligare än att avnjuta ett alldeles eget bastubad och ta del av alla hälsofördelar för kropp och själ? Levereras nyckelfärdigt hem till din tomt så att du kan njuta av ett bastubad samma dag som du får leverans.

Läs mer

Planlösning
Cube Moderna
239,000 kr
1 rum 1-4 personer
Planlösning
Cube Premium
369,000 kr
3 rum 1-6 personer
Planlösning
Figaro
137,400 kr
2 rum 3-4 personer
Planlösning
Birka
129,625 kr
3 rum 3-4 personer
Planlösning
Balder
88,830 kr
2 rum 2-3 personer
Planlösning
Luna
138,260 kr
3 rum 3-4 personer

Färdigbyggd och nyckelfärdig Bastustuga

Upplev enkelheten med en färdigbyggd nyckelfärdig bastustuga levererad till din tomt utan bygglov. Vi bygger våra exklusiva bastuhus inomhus i vår egna husfabrik med fint trä anpassat för bastumiljö.

Våra fristående bastuhus/bastustugor som rymmer 1-6 personer. Välj själv om du vill ha en elektrisk eller vedeldad bastu. Nyckelfärdiga bastuhus med fast pris och garanti. Vi sköter hela processen för dig!

Maximera din bastuupplevelse med våra Premium bastuhus och spabad

För att kunna basta bra och länge så behöver kroppen kyla ned sig mellan varven. Med våra bastuhus har du en relaxavdelning och du kan välja tillval som: dusch, pentry med mera. Basta året runt i våra bastuhus som är isolerade för året runt användning. Söker du en utomhusbastu till din tomt är Modulhus perfekta valet för dig som vill kunna njuta av en välgörande och härlig bastuupplevelse.

Modern design för traditionell njutning

Våra bastuhus är skapade med en kombination av modern design och traditionell bastu konst för att erbjuda en unik upplevelse. Varje detalj, från trä valet till arkitekturen, är noggrant utvald för att skapa en atmosfär av lugn och avkoppling.Vi kompromisserar aldrig när det gäller kvalitet. Våra bastuhus är konstruerade av exklusiva material som inte bara är hållbara utan också förhöjer skönheten i din  trädgård eller ditt utomhusområde. Träet är handplockat för att säkerställa långlivad elegans och motståndskraft mot väder och vind.

Bygga bastu på tomten

Att bygga en bastu på din tomt är inte bara ett sätt att öka fastighetens värde utan också att skapa en plats för avkoppling och välbefinnande. Att bygga en bastu på din tomt är en investering i både fastigheten och ditt välbefinnande. Genom att noggrant planera och genomföra byggprocessen kan du skapa en bastu som blir en uppskattad tillflyktsort för avkoppling och njutning.

Kundnöjdhet är vårt mål

Vi strävar alltid efter att överträffa förväntningarna hos våra kunder. Med fokus på högsta kvalitet, hållbarhet och design är våra bastuhus och spabad skapade för att skapa minnesvärda stunder av avkoppling och njutning.