BYGGLOVS-FRITT

Bastuhus och spabad

Bastuhus som är bygglovsbefriade, nyckelfärdigt och spabad av högsta kvalitet. Här hittar du olika modeller och storlekar på bastuhus för den lilla eller stora familjen. Finns det något härligare än att avnjuta ett alldeles eget bastubad och ta del av alla hälsofördelar för kropp och själ? Levereras nyckelfärdigt hem till din tomt så att du kan njuta av ett bastubad samma dag som du får leverans.

Priser från 239,000kr

Cube Moderna

1-4
3.5 x 2.3 x 2.4 m
1
TRANSPORT I HELA

Om du planerar att använda denna bastu modelI som ett design element på tomten kommer denna bastumodell definitivt dra till sig uppmärksamhet med sin moderna fasad.

LÄS MER

Priser från 369,000kr

Cube Premium

1-6
5.3 x 2.3 x 2.4 m
3
TRANSPORT I HELA

För tillfället är detta den största och mest  exkklusiva bastumodellen i vårt sortiment, som kombinerar möjligheten att njuta av traditionellt bastubad och avslappnad vila. 

LÄS MER

Priser från 137,400kr

Figaro

3-4
240 x 320 cm
2
TRANSPORT I HELA

Modulhus exklusiva bastuhus Figaro är ett vackert hus med klassisk design som passar in i vår skandinaviska miljö. Bastuhuset Figaro är lillebror till Bastuhuset Birka.

LÄS MER

Priser från 129,625kr

Birka

3-4
240 x 440 cm
3
TRANSPORT I HELA

Modulhus exklusiva bastuhus Birka är ett vackert hus med klassisk design som passar in i vår skandinaviska miljö. Bastuhuset Birka är storebror till Bastuhuset Everest.

LÄS MER

Priser från 88,830kr

Balder

2-3
240 x 395 cm
2
TRANSPORT I HELA

Modulhus exklusiva bastuhus Balder är ett vackert hus med mysig design som passar in i vår skandinaviska miljö bland tallar och granar.

LÄS MER

Priser från 138,260kr

Luna

3-4
240 x 565 cm
3
TRANSPORT I HELA

Modulhus rymliga bastuhus Luna är ett vackert bastuhus med varm design som passar in i vår skandinaviska miljö bland tallar och granar.

LÄS MER

Färdigbyggd och nyckelfärdig Bastustuga

Upplev enkelheten med en färdigbyggd nyckelfärdig bastustuga levererad till din tomt utan bygglov. Vi bygger våra exklusiva bastuhus inomhus i vår egna husfabrik med fint trä anpassat för bastumiljö.

Fristående bastu med relax

Våra fristående bastuhus/bastustugor som rymmer 1-6 personer. Välj själv om du vill ha en elektrisk eller vedeldad bastu. Nyckelfärdiga bastuhus med fast pris och garanti. Vi sköter hela processen för dig!

Maximera din bastuupplevelse med våra Premium bastuhus och spabad

För att kunna basta bra och länge så behöver kroppen kyla ned sig mellan varven. Med våra bastuhus har du en relaxavdelning och du kan välja tillval som: dusch, pentry med mera. Basta året runt i våra bastuhus som är isolerade för året runt användning. Söker du en utomhusbastu till din tomt är Modulhus perfekta valet för dig som vill kunna njuta av en välgörande och härlig bastuupplevelse.

Modern design för traditionell njutning

Våra bastuhus är skapade med en kombination av modern design och traditionell bastu konst för att erbjuda en unik upplevelse. Varje detalj, från trä valet till arkitekturen, är noggrant utvald för att skapa en atmosfär av lugn och avkoppling.Vi kompromisserar aldrig när det gäller kvalitet. Våra bastuhus är konstruerade av exklusiva material som inte bara är hållbara utan också förhöjer skönheten i din  trädgård eller ditt utomhusområde. Träet är handplockat för att säkerställa långlivad elegans och motståndskraft mot väder och vind.

Bygga bastu på tomten

Att bygga en bastu på din tomt är inte bara ett sätt att öka fastighetens värde utan också att skapa en plats för avkoppling och välbefinnande. Att bygga en bastu på din tomt är en investering i både fastigheten och ditt välbefinnande. Genom att noggrant planera och genomföra byggprocessen kan du skapa en bastu som blir en uppskattad tillflyktsort för avkoppling och njutning.

Kundnöjdhet är vårt mål

Vi strävar alltid efter att överträffa förväntningarna hos våra kunder. Med fokus på högsta kvalitet, hållbarhet och design är våra bastuhus och spabad skapade för att skapa minnesvärda stunder av avkoppling och njutning.