BYGGLOVS-FRITT

Bastuhus och spabad

Bastuhus som är bygglovsbefriade, nyckelfärdigt och spabad av högsta kvalitet. Här hittar du olika modeller och storlekar på bastuhus för den lilla eller stora familjen. Finns det något härligare än att avnjuta ett alldeles eget bastubad och ta del av alla hälsofördelar för kropp och själ? Levereras nyckelfärdigt hem till din tomt så att du kan njuta av ett bastubad samma dag som du får leverans.

Priser från 239,000kr

Cube Moderna

1-4
3.5 x 2.3 x 2.4 m
1
TRANSPORT I HELA

Om du planerar att använda denna bastu modelI som ett design element på tomten kommer denna bastumodell definitivt dra till sig uppmärksamhet med sin moderna fasad.

LÄS MER

Priser från 369,000kr

Cube Premium

1-6
5.3 x 2.3 x 2.4 m
3
TRANSPORT I HELA

För tillfället är detta den största och mest  exkklusiva bastumodellen i vårt sortiment, som kombinerar möjligheten att njuta av traditionellt bastubad och avslappnad vila. 

LÄS MER

Priser från 137,400kr

Figaro

3-4
240 x 320 cm
2
TRANSPORT I HELA

Modulhus exklusiva bastuhus Figaro är ett vackert hus med klassisk design som passar in i vår skandinaviska miljö. Bastuhuset Figaro är lillebror till Bastuhuset Birka.

LÄS MER

Priser från 129,625kr

Birka

3-4
240 x 440 cm
3
TRANSPORT I HELA

Modulhus exklusiva bastuhus Birka är ett vackert hus med klassisk design som passar in i vår skandinaviska miljö. Bastuhuset Birka är storebror till Bastuhuset Everest.

LÄS MER

Priser från 88,830kr

Balder

2-3
240 x 395 cm
2
TRANSPORT I HELA

Modulhus exklusiva bastuhus Balder är ett vackert hus med mysig design som passar in i vår skandinaviska miljö bland tallar och granar.

LÄS MER

Priser från 138,260kr

Luna

3-4
240 x 565 cm
3
TRANSPORT I HELA

Modulhus rymliga bastuhus Luna är ett vackert bastuhus med varm design som passar in i vår skandinaviska miljö bland tallar och granar.

LÄS MER

Färdigbyggd och nyckelfärdig Bastustuga

Upplev enkelheten med en färdigbyggd nyckelfärdig bastustuga levererad till din tomt utan bygglov. Vi bygger våra exklusiva bastuhus inomhus i vår egna husfabrik med fint trä anpassat för bastumiljö. Designa ditt bastuhus enligt dina behov i vår Husbyggare. Våra fristående bastuhus/bastustugor som rymmer 1-6 personer. Välj själv om du vill ha en elektrisk eller vedeldad bastu. Nyckelfärdiga bastuhus med fast pris och garanti. Vi sköter hela processen för dig!

Fristående Bastu med relax

För att kunna basta bra och länge så behöver kroppen kyla ned mellan varven Koppla av bekvämt i bastuhus med relaxavdelning, välj till, tillval som: dusch, pentry med mera. Våra basthus är vinterboende för åretrunt användning. Söker du en utebastu på tomten så är Modulhus perfekta valet för dig som vill kunna njuta av en välgörande och härlig bastuupplevelse.