Ritningar för våra fritidshus

SE HUSRITNINGAR FÖR VÅRA FRITIDSHUS

Arkitektritningar till fritidshus och andra mindre småhus. Förverkliga era drömmar om ett nybyggt fritidshus. Allt fler ser fördelarna av att ha ett fritidshus på sin tomt. Modulhus har växt som företag till att bli en rikstäckande leverantör av komplementhus.

Fritidshus ritning 1728x1114

Arkitektritningar till fritidshus

Vi erbjuder olika paket av färdigställande klimatskal, nyckelfärdigt hus och vi säljer också färdiga arkitektritade fritidshus ritningar till den som hellre vill bygga huset helt själv. Att köpa ritningar är en prisvärd investering då man som byggherre får ett färdigt koncept att färdigställa.

Upptäck våra vackra fritidshus ritningar i olika storlekar och modeller. Vi har planlösningar för alla behov!

Ritningarna för fritidshus köper ni enkelt online och får handlingarna både i digitalt utförande samt i pappersform efter utcheckning. Samtliga fritidshus är utrustade för åretruntboende.

Fritidshus ritningar 25 kvm – 125 kvm

Innan byggnation av ett Fritidshus behöver kommunen ta del av en startbesked ansökan. I startbeskedet skall det framgå husets ritningar: plan, sektion och vyer. Det skall också framgå teknisk beskrivning av husets tak, väggar och golv. VA och EL ritningar skall även redovisas. Det är därför du behöver en fritidhus ritning för att visa upp även fast du planerat att bygga huset själv. Emellanåt ber kommunen dig om kompletterande uppgifter. Har du köpt fritidshus ritningar av oss så tillhandahåller vi det. Du behöver även märka ut på nybyggnadskartan vart fastigheten ska stå.

ATT LADDA NER EN RITNING TILL ETT FRITIDSHUS

Ladda snabbt och enkelt ner en ritning till fritidshus

Du kan enkelt ladda ner en Fritidshus ritning till din mail i pdf format samt spara på din dator och betalningen sker tryggt med Klarna.

Utifrån våra ritningarna kan du själv bygga ditt Fritidshus. För att behörigheten ska bli den rätta är det av vikt att följa alla instruktioner. Innan bygget tar fart så måste en grund gjutas, vilket framgår i ritningen.

Allt som behöver skickas in till kommunen ingår. När huset står färdigbyggt behöver man även dra in el, vatten och VVS till huset för att det ska bli beboeligt.

Gå från dröm till att ha ett eget arkitektritade fritidshus på tomten

Planlösning
Ritningar Villa Nicholine
13,995 kr
3 rum 54kvm
Planlösning
Ritningar Villa Glimhem
13,995 kr
2.5 rum 46kvm
Planlösning
Ritningar Villa Gnistra Li
13,995 kr
3 rum 54kvm
Planlösning Populärt
Ritningar Villa Vårvinga 81
13,995 kr
4.5 rum 81-89 kvm
Planlösning
Ritningar Villa Blanka 100
13,995 kr
4 rum 100kvm
Planlösning
Ritningar Villa Solglänta
13,995 kr
3 rum 90 kvm