Ritningar för våra fritidshus

SE HUSRITNINGAR FÖR VÅRA FRITIDSHUS

Arkitektritningar till fritidshus och andra mindre småhus. Förverkliga era drömmar om ett nybyggt fritidshus. Allt fler ser fördelarna av att ha ett fritidshus på sin tomt. Modulhus har växt som företag till att bli en rikstäckande leverantör av komplementhus.

Fritidshus ritning 1728x1114

Arkitektritningar till fritidshus

Vi erbjuder olika paket av färdigställande klimatskal, nyckelfärdigt hus och vi säljer också färdiga arkitektritade fritidshus ritningar till den som hellre vill bygga huset helt själv. Att köpa ritningar är en prisvärd investering då man som byggherre får ett färdigt koncept att färdigställa.

Upptäck våra vackra fritidshus ritningar i olika storlekar och modeller. Vi har planlösningar för alla behov!

Ritningarna för fritidshus köper ni enkelt online och får handlingarna både i digitalt utförande samt i pappersform efter utcheckning. Samtliga fritidshus är utrustade för åretruntboende.

Fritidshus ritningar 25 kvm - 125 kvm

Innan byggnation av ett Fritidshus behöver kommunen ta del av en startbesked ansökan. I startbeskedet skall det framgå husets ritningar: plan, sektion och vyer. Det skall också framgå teknisk beskrivning av husets tak, väggar och golv. VA och EL ritningar skall även redovisas. Det är därför du behöver en fritidhus ritning för att visa upp även fast du planerat att bygga huset själv. Emellanåt ber kommunen dig om kompletterande uppgifter. Har du köpt fritidshus ritningar av oss så tillhandahåller vi det. Du behöver även märka ut på nybyggnadskartan vart fastigheten ska stå.

ATT LADDA NER EN RITNING TILL ETT FRITIDSHUS

Ladda snabbt och enkelt ner en ritning till fritidshus

Du kan enkelt ladda ner en Fritidshus ritning till din mail i pdf format samt spara på din dator och betalningen sker tryggt med Klarna.

Utifrån våra ritningarna kan du själv bygga ditt Fritidshus. För att behörigheten ska bli den rätta är det av vikt att följa alla instruktioner. Innan bygget tar fart så måste en grund gjutas, vilket framgår i ritningen.

Allt som behöver skickas in till kommunen ingår. När huset står färdigbyggt behöver man även dra in el, vatten och VVS till huset för att det ska bli beboeligt.

Gå från dröm till att ha ett eget arkitektritade fritidshus på tomten

Pris 13,995 kr

Ritningar Villa Gnistra Li

3
1
LOFT
54kvm

Villa Gnistra Li’s layout är smart och förnuftig. Här finns två separata sovrum, vilket gör det enkelt att njuta av avskildhet samtidigt som man har ett rymligt vardagsrum för umgänge och kvalitetstid. Stora fönster förbinder husets inre utrymme med omgivningen, vilket ger en känsla av frihet samtidigt som den slutna fasaden skyddar från insyn.

LÄS MER

Pris 13,995 kr

Ritningar Villa Glimhem

2.5
1
LOFT
46kvm

När vi tog fram denna husmodell så fokuserade vi på smart planlösning och husets estetik. Husets charm är stora och vackra fönsterpartier som ger huset en lyxig känsla. Planlösningen är optimal och det finns övernattningsmöjligheter för minst sex personer.

LÄS MER

Pris 13,995 kr

Ritningar Villa Blanka 100

4
1
BASTU
100kvm

Villa Blanka är ett arkitektritat hus där hela livet får plats. Här finns möjlighet till såväl ensamtid som stort socialt umgänge. Huset är välplanerat och hemtrevligt, något som märks redan i hallen där du kan klä av dig vardagsbekymren i lugn och ro på den välkomnande bänken.

LÄS MER

Pris 13,995 kr

Ritningar Villa Solglänta

3
1
BASTU
90 kvm

RITNINGAR VILLA SOLGLÄNTA Villa Solglänta är ett extraordinärt fritidshus med stora möjligheter! Huset består av två huskroppar vars (…)

LÄS MER

Pris 13,995 kr

Ritningar Villa Nicholine

3
1
LOFT
54kvm

När vi tog fram våra fritidshus-modeller så fokuserade vi på funktion, teknik och estetik. Denna husmodell uppfyllde alla våra förväntningar och mer! Huset har smart planlösning, luftig yta, stora fönsterpartiet som bidrar till fantastisk ljusinsläpp samt bra med utrymme som gör att det får plats minst sex personer för övernattning.

LÄS MER
Fritidshus Villa Vårvinga 81kvm Exteriör

Pris 13,995 kr

Ritningar Villa Vårvinga 81

4.5
1
LOFT
81-89 kvm

Villa Vårvinga 81 samt villa Vårvinga 66 är två optimalt planerade hus för en familjeweekend upp till skärgårdshuset för middag och mys framför braskaminen när maten tillagas för kvällens bjudning. På kvällen kan man somna på soffan framför brasan eller det stora sovrummet på första plan intill.

LÄS MER