Bygga hus online med Husbyggaren

Välj husmodell och börja bygga

Välj vad som passar just er bäst!

 

Alla
  • Alla
  • Attefallshus
  • Friggebodar
  • Fritidshus
  • Villa

Villa Solglänta

Pris från 1,850,000kr 90 kvm

Villa Solglänta är extraordinärt Fritidshus med stora möjligheter. Det är ett inbjudande och hemtrevligt hus med generösa umgängesytor och goda förvaringsmöjligheter.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

Lovisa

Pris från 295,000kr 15kvm

Lovisa är en klassisk friggebod med en modern touch. Det svaglutande sadeltaket känns elegant ihop med det stora hörnfönstret, vars skjutdörrar suddar ut gränsen mellan ute och inne.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

Daniella

Pris från 290,000kr

Friggeboden Daniella har tagit sin inspiration från Fritidshuset Villa Vårvinga. Den har utvecklats efter önskemål från våra kunder som önskat ett komplement till sitt fritidshus, men fungerar självklart bra även på egen hand.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

Anton

Pris från 290,000kr

När våra arkitekter ritade Anton inspirerades de av vårt populära attefallshus Maria.
De stora hörnfönstren och den kvadratiska formen ger Anton ett modernt uttryck och en ljus och lättmöblerad planlösning. Det svagt lutande sadeltaket ger huset extra karaktär och gör att det smälter in även i mer traditionella miljöer.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

Anna

Pris från 285,000kr 15kvm

Den arkitektritade friggeboden Anna är inspirerad av vårt populära attefallshus Maria. Det låglutande taket och snygga skjutdörrarna ger huset en modern look som är lätt att förälska sig i. Den kvadratiska formen skapar ett fint och rymligt rum med ändlösa möbleringsmöjligheter.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

Villa Blanka

Pris från 1,770,000kr 87kvm

Villa Blanka är ett arkitektritat hus där hela livet får plats. Här finns möjlighet till såväl ensamtid som stort socialt umgänge. Huset är välplanerat och hemtrevligt, något som märks redan i hallen där du kan klä av dig vardagsbekymren i lugn och ro på den välkomnande bänken.

LÄS MER BÖRJA BYGGA
Fritidshus Villa Vårvinga 81kvm Exteriör

Villa Vårvinga 81

Pris från 1,650,000kr

Villa Vårvinga 81 samt villa Vårvinga 66 är två optimalt planerade hus för en familjeweekend upp till skärgårdshuset för middag och mys framför braskaminen när maten tillagas för kvällens bjudning. På kvällen kan man somna på soffan framför brasan eller det stora sovrummet på första plan intill.

LÄS MER BÖRJA BYGGA
Fritidshus Villa Vårvinga 66kvm

Villa Vårvinga 66

Pris från 1,520,000kr

Villa Vårvinga 66 samt villa Vårvinga 81 är 2 stycken optimalt planerade hus för en familje weekend upp till skärgårdshuset för middag och mys framför braskaminen när maten tillagas för kvällens bjudning. På kvällen kan man somna på soffan framför brasan eller det stora sovrummet på första plan intill.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

MARIA HELIODAL

Pris från 679,800kr 30

Det populära arkitektritat huset med den optimalaste planlösningen som är fokuserad på funktion, teknik och estetik. Detta hus har ståhöjd till loftet med utrymme för tvättmaskin i trappan. Maria Heliodal är ett modernt hus med tillgång till klassiska detaljer!

LÄS MER BÖRJA BYGGA

Villa Casa Nova 220

Pris från 3,795,000kr 220kvm

Villa Casa Nova 220 erbjuder en perfekt kombination av höga tak, stora glaspartier och tidlös arkitektur som aldrig blir omodern. Med sina två våningar har det ett mindre fotavtryck än våra övriga CLT-villor, perfekt för dig med en begränsad yta att bygga på.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

Villa Casa Nova 180

Pris från 3,495,000kr

Villa Casa Nova 180 erbjuder en perfekt kombination av höga tak, stora glaspartier och tidlös arkitektur som aldrig blir omodern. Med sina två våningar har det ett mindre fotavtryck än våra övriga CLT-villor, perfekt för dig med en begränsad yta att bygga på.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

PHILIP

Pris från 590,000kr 25-40kvm

Arkitektritat, nyckelfärdigt Bolundare Attefallshus PHILIP 30 har en långsida med ingång samt entre för maximalt ljusinsläpp. Ett litet men funktionellt kök samt helkaklat badrum med duschhörna.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

ISOLDE

Pris från 679,800kr 25-40kvm

Arkitektritat, nyckelfärdigt Attefallshus Bolundare Isolde är ett hus som utgår från vår populära Maria modell med sin fantastiska planlösning som nu blivit bättre och större. Isolde rymmer en privatare del i form av ett generöst sovloft som är skyddat mot insyn. Husets funktionalitet är noggrant skapad efter lång erfarenhet i branschen och utförd behovsanalys på befintliga kunder.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

Villa Lyckorus 236

Pris från 3,950,000kr 236 kvm

Villa Lyckorus 236 kvm är vårt mest exklusiva hus och utmärker sig med sina höga tak och tidlösa funktionalistiska arkitektur. Hela huset har en invändig takhöjd på hela 3,8 meter, vilket gör det mycket rymligt och ljust, med innovativa hörnfönster som är ihoplimmade utan fönsterposter.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

Villa Lyckorus 188

Pris från 3,395,000kr 188 kvm

Villa Lyckorus 188 kvm är den mellanstora modellen i serien Lyckorus, och vårt mest exklusiva hus och utmärker sig med sina höga tak och tidlösa funktionalistiska arkitektur. Hela huset har en invändig takhöjd på hela 3,8 meter, vilket gör det mycket rymligt och ljust, med innovativa hörnfönster som är ihoplimmade utan fönsterposter.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

Villa Lyckorus 162

Pris från 3,195,000kr 162 kvm

Villa Lyckorus 162 kvm är den minsta modellen i serien Lyckorus, och ett av våra mest exklusiva hus och utmärker sig med sina höga tak och tidlösa funktionalistiska arkitektur. Hela huset har tre meter höga tak, vilket får även de mindre utrymmena att kännas större och tillsammans med innovativa ihoplimmade hörnfönster utan fönsterposter, gör att hela huset upplevs som rymligt och ljust.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

Villa Bella Casa 240

Pris från 3,375,000kr

Bella Casa 240 är speciell och sticker ut med sin moderna, unika och Japaninspirerande arkitektur. I mitten av byggnaden finns det en innergård där ni själva kan skapa en upplyst japansk trädgård. Trädgården är omgiven av 3,75 m höga glasväggar från golv till tak, vilket låter dig njuta av trädgårdens skönhet i hela huset och vilket gör trädgården närvarande in den inre boendemiljön.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

Villa Bella Casa 182

Pris från 3,195,000kr 182 kvm

Bella Casa 182 är ett elegant hus som sticker ut med sin moderna, unika och Japaninspirerande arkitektur.  I mitten av byggnaden finns det en innergård där ni själva kan skapa en upplyst japansk trädgård. Trädgården är omgiven av 3,75 m höga glasväggar från golv till tak, vilket låter dig njuta av trädgårdens skönhet i hela huset och vilket gör trädgården närvarande in den inre boendemiljön.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

Villa Solsaga 160

Pris från 2,875,000kr 160 kvm

Villa Solsaga är ett rymligt hus med högt i tak, stora glasväggar och funktionell planlösning för både vardag och fest. Huset är uppdelat i två delar som tillsammans rymmer allt som värdesätts i ett modernt hem.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

Villa Solsaga 123

Pris från 2,725,000kr 123 kvm

Villa Solsaga är den något mindre modellen av våra båda modeller Solsaga, men är samma rymliga hus med högt i tak, stora glasväggar och funktionell planlösning Huset är uppdelat i två delar som tillsammans rymmer allt som värdesätts i ett modernt hem.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

Villa Stinehill 125

Pris från 2,695,000kr 125 kvm

Fina Villa Stinehill är ett rymligt hus med högt i tak, stora glasväggar och funktionell planlösning som kombinerar allt som värdesätts i dagens hem. Huset har tre väl tilltagna sovrum med bra förvaring, ljus och elegant sällskapsdel med hög takhöjd och öppen planlösning mot kök och matsal. Planlösningen erbjuder även en relaxavdelning, badrum och toalett, tvättavdelning, välkomnade entré med förvaring.

LÄS MER BÖRJA BYGGA
Modulus Villa Sagahem Fritidshus

Villa Sagahem

Pris från 2,310,000kr 103kvm

Det här huset har en unik planlösning och en vacker fasad. Tack vare den smarta planlösningen så finns det plats för minst åtta sovplatser och är perfekt för dig med en stor familj eller du som gillar att ha gäster att underhålla. 

LÄS MER BÖRJA BYGGA

Villa Glimhem

Pris från 1,190,000kr 46kvm

Det här huset andas elegans och lyx. De stora fönsterpartierna  ger ett vackert ljusinsläpp och en fin utsikt från loftet och den smarta planlösningen gör att huset känns rymligt trots få kvadrat.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

Villa Himlavalv

Pris från 2,300,000kr 115kvm

Detta hus är framtaget med fokus på funktion, teknik och estetik. Villa himlavalv är ett himmelskt vackert hus som andas frid och harmoni, här kan du sitta vid elstaden, titta ut mot utsikten och bara koppla av och njuta av livet. 

LÄS MER BÖRJA BYGGA

Villa Solice

Pris från 1,280,000kr 54kvm

Ett stilrent och unikt hus med takterrass och glasräcke som ger huset en lyxig finish. Villa Solice har tagits fram med fokus på både funktion och estetik.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

Villa Gnistra Li

Pris från 1,460,000kr 62kvm

Villa Gnistra Li är ett vackert funkishus med rymlig planlösning i vår huskollektion, vilket gör att den passar perfekt som ett permanentboende för en hel familj. Villa Gnistra Li’s layout är förnuftig, vilket innebär att du som bor där kan njuta av ett utmärkt förhållande med en massa extrautrymme.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

Villa Nicholine

Pris från 1,180,000kr 54kvm

Ett drömlikt fritidshus med stora glaspartier, detta hus tillsammans med en vacker utsikt kommer det bli svårt att slita sig bort från denna ljuvliga drömbostad. Förutom vacker estetik har huset även en utmärkt planlösning.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

Stilla Ro

Pris från 780,000kr 39kvm

Detta fridfulla fritidshus har stora glaspartier på varsitt håll som bidrar till fantastiskt ljusinsläpp. Husets smarta funktion och planlösning kommer inte att göra er besvikna!

LÄS MER BÖRJA BYGGA

MELISSA

Pris från 699,900kr 25-40kvm

Arkitektritat Melissa har det klassiska sadeltaket med en stilig kupa som sitter som en krona över det stora glaspartiet. Huset ser ut att vara tagen ur en dröm med den härliga marina stilen.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

CAMILLA

Pris från 699,900kr 25-40kvm

Vackra dubbeldörrar av klassisk stil, skandinavisk design, högt i tak som ger en känska av luft och rymd. Arkitektritat Camilla huset har en härlig skandinavisk känsla.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

LOVELIA

Pris från 679,800kr 25-40kvm

Arkitektritat, nyckelfärdigt Attefallshus Bolundare Lovelia är ett hus som utgår från vår populära Maria modell med sin fantastiska planlösning som nu blivit bättre och större. Lovelia rymmer en sovplats uppe på ett generöst sovloft som är skyddat mot insyn. Lovelias planlösning är noga utvecklad åtanken om ljusinsläpp och möblering samt insyn.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

VICTORIA

Pris från 694,800kr 30kvm

Nyckelfärdigt Attefallshus Bolundare Victoria är ett hus som utgår från vår populära Maria modell med sin fantastiska planlösning som nu blivit bättre och större tack vare utökade lagen om 30 kvm. Lovelia rymmer en mysig sovplats med hyllor och förvaring uppe på ett generöst sovloft som är skyddat mot insyn i standard utförandet men finns att utrusta med Velux takfönster mot tillägg.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

MARIA

Pris från 679,800kr 25-40kvm

Det populära arkitektritat huset med den optimalaste planlösningen som är fokuserad på funktion, teknik och estetik. Detta hus har ståhöjd till loftet med utrymme för tvättmaskin i trappan. Maria är ett modernt hus med tillgång till klassiska detaljer!

LÄS MER BÖRJA BYGGA
attefallshus-theo-svart-mörkgrön-två-sov-loft

THEO

Pris från 679,800kr 25-40kvm

Arkitektritat, nyckelfärdigt Attefallshus THEO är Modulhus senaste tillskott i Attefallshusfamiljen och briljerar genom att ha en unik planlösning som möjliggör övernattning för upp till sex personer genom att ha två stycken separata sovloft med ståhöjd och plats för bäddsoffa på nedre plan. En vägg speciellt framtagen för en vägg TV med tilt/turn funktion.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

MINEA

Pris från 679,800kr 25-40kvm

Arkitektritat, nyckelfärdigt Minea Attefallshus är ett hus som utgår från vår populära Maria modell med sina fantastiska planlösning som nu blivit bättre och större. Minea rymmer en privatare del i form av ett generöst sovloft som är skyddat mot insyn. Husets funktionalitet är noggrant beräknat och vi har lyssnat på vad våra kunder har för önskemål samt behov och därmed tillverkat en Bolundare Attefallshus modell som uppfyller alla önskningar.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

SUGI BAN

Pris från 669,800kr 25-40kvm

Arkitektritat nyckelfärdigt attefallshus Sugi Ban har en japansk anda och passar perfekt i naturen! Fasaden är behandlad med den traditionella japanska virkesbehandlingen ’Shou-Sugi-Ban Yakisugi’ vilket för fasaden underhållsfritt. Huset är utrustat med allt ett hus behöver

LÄS MER BÖRJA BYGGA
ZEN

ZEN

Pris från 680,800kr 25-40kvm

Stora panorama fönster, högt i tak och optimal planlösning beskriver arkitektritat Zen huset perfekt! Det moderna funkishuset har ett funktionellt kök samt ett helkaklat badrum.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

FILIPPA

Pris från 669,800kr 25-40kvm

Ett vackert klassiskt arkitektritat hus med sadeltak. Huset har en smart planlösning och är ett enkelt stilrent hus med många användbara ytor.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

LINNEA

Pris från 669,800kr 25-40kvm

Arkitektritat, nyckelfärdigt Attefallshus Linnea är en klassisk kundfavorit med alla funktioner ett hem behöver, det vackra mansardtaket ger en lite mer öppen yta i lofter och från loftet får du en vacker utsikt från det stora fönsterpartiet.

LÄS MER BÖRJA BYGGA
Ralf

RALF

Pris från 550,800kr 25-40kvm

Arkitektritat, nyckelfärdigt Attefallshus RALF har en långsida täckt med panoramafönster för maximalt ljusinsläpp. Ett litet men funktionellt kök samt helkaklat badrum med duschhörna och kommod. Detta boende passar dig som inte är beroende av ett sovloft.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

Bygga hus online

Hustillverkaren Modulhus är det enkelt att bygga hus online. Med vårt smarta verktyg Husbyggaren “Bygg online” erbjuder dig chansen att designa och bygga ditt drömhus online! Välj helt enkelt en prispaket och välj dina tillval. Smidigt och enkelt: Tar endast ett par minuter och du får uppskattat pris på våra husmodeller direkt online innan du får offert!

Priser / prislista nyckelfärdiga hus

Vi har priser från: 512 800 kr och med våra flexibla innovativa modulsystem kan vi leverera alla storlekar av hus upp till 125 kvm. Byggt i vår egna fabrik. 

Modulhus är Sverige ledande hustillverkare som realiserar drömmen om ett unikt hus. Det ingår alltid fri leverans till Stockholm och kranlyft upp till 10 000 kr om du väljer handla via oss. Inför nya lagen om 30 kvm Attefallshus kan du även förhandsboka det med 50 000 kr rabatt.

Designa ditt hus gratis

Husbyggaren är inte bindande utan ett hjälpmedel inför en eventuell beställning. Du kan välja storleken på ditt hus och kan själv lägga till önskad bonings yta så det passar dina behov. När du byggt ditt hus online kan du enkelt sända in den till oss så hjälper vi dig genom hela processen.

Bygg ett färdigt hus

Upplev enkelheten med att bygga ett färdigt hus. Med hjälp av vår smidiga Modulhus lösning kan vi leverera färdiga hus moduler. Välj hur stort hus du vill bygga och undvik en lång byggprocess och olika värdertillstånd som kan påverka ditt bygge samt en uppriven tomt. Vi är experter på att bygga hus, bygga villor, bygga fritidshus, Attefallshus med mera. Vi levererar ditt färdiga hus inom kort!  

Intressanmälan