Bygga hus online med Husbyggaren

Välj husmodell och börja bygga

Välj vad som passar just er bäst!

 

Alla
  • Alla
  • Attefallshus
  • Bastuhus
  • Friggebodar
  • Fritidshus
  • Villa

Villa Isabel

Välkommen till AI-huset Nest, IA. För europeiska marknaden med alla miljömål Paris 2030 säkrade redan idag! Känn dig säker med framtidens svängningar genom att bygga ett framtid säkrat hus som följer kommande miljökrav.

BÖRJA BYGGA

Eleonora

25-40kvm

Välkommen in till vårt arkitektritade attefallshus Eleonora, Här erbjuds du ett funktionellt boende med bra ljusinsläpp med i tre-glas fönster som ger en öppen känsla.

BÖRJA BYGGA

Cube Moderna

Om du planerar att använda denna bastu modelI som ett design element på tomten kommer denna bastumodell definitivt dra till sig uppmärksamhet med sin moderna fasad.

BÖRJA BYGGA

Cube Premium

För tillfället är detta den största och mest  exkklusiva bastumodellen i vårt sortiment, som kombinerar möjligheten att njuta av traditionellt bastubad och avslappnad vila. 

BÖRJA BYGGA

Figaro

Modulhus exklusiva bastuhus Figaro är ett vackert hus med klassisk design som passar in i vår skandinaviska miljö. Bastuhuset Figaro är lillebror till Bastuhuset Birka.

BÖRJA BYGGA

Birka

Modulhus exklusiva bastuhus Birka är ett vackert hus med klassisk design som passar in i vår skandinaviska miljö. Bastuhuset Birka är storebror till Bastuhuset Everest.

BÖRJA BYGGA

Balder

Modulhus exklusiva bastuhus Balder är ett vackert hus med mysig design som passar in i vår skandinaviska miljö bland tallar och granar.

BÖRJA BYGGA
Bastu Luna

Luna

Modulhus rymliga bastuhus Luna är ett vackert bastuhus med varm design som passar in i vår skandinaviska miljö bland tallar och granar.

BÖRJA BYGGA

Villa Gotland

Villa Gotland har hämtat inspiration från det karga och kalkstens-rika Gotländska landskapet och en vardag där lika mycket tid spenderas utomhus som inomhus. Husets 95 kvadrat är varsamt fördelade på två moduler som är förskjutna från varandra – den ena med ett väl tilltaget allrum, den andra med entré, sovrum och badrum med möjlighet till bastu. Båda modulerna är smart utformade med en generös takhöjd och gott om förvaring, men det går inte att ta miste om att det är allrummet som är det som ger huset det lilla extra.

BÖRJA BYGGA

Villa Solglänta

90 kvm

Villa Solglänta är extraordinärt Fritidshus med stora möjligheter. Det är ett inbjudande och hemtrevligt hus med generösa umgängesytor och goda förvaringsmöjligheter.

BÖRJA BYGGA

Villa Blanka 100

100kvm

Villa Blanka är ett arkitektritat hus där hela livet får plats. Här finns möjlighet till såväl ensamtid som stort socialt umgänge. Huset är välplanerat och hemtrevligt, något som märks redan i hallen där du kan klä av dig vardagsbekymren i lugn och ro på den välkomnande bänken.

BÖRJA BYGGA

Lovisa

15kvm

Lovisa är en klassisk friggebod med en modern touch. Det svaglutande sadeltaket känns elegant ihop med det stora hörnfönstret, vars skjutdörrar suddar ut gränsen mellan ute och inne.

BÖRJA BYGGA

Daniella

Friggeboden Daniella har tagit sin inspiration från Fritidshuset Villa Vårvinga. Den har utvecklats efter önskemål från våra kunder som önskat ett komplement till sitt fritidshus, men fungerar självklart bra även på egen hand.

BÖRJA BYGGA

Anton

När våra arkitekter ritade Anton inspirerades de av vårt populära attefallshus Maria.
De stora hörnfönstren och den kvadratiska formen ger Anton ett modernt uttryck och en ljus och lättmöblerad planlösning. Det svagt lutande sadeltaket ger huset extra karaktär och gör att det smälter in även i mer traditionella miljöer.

BÖRJA BYGGA

Anna

15kvm

Den arkitektritade friggeboden Anna är inspirerad av vårt populära attefallshus Maria. Det låglutande taket och snygga skjutdörrarna ger huset en modern look som är lätt att förälska sig i. Den kvadratiska formen skapar ett fint och rymligt rum med ändlösa möbleringsmöjligheter.

BÖRJA BYGGA

Villa Blanka

87kvm

Villa Blanka är ett arkitektritat hus där hela livet får plats. Här finns möjlighet till såväl ensamtid som stort socialt umgänge. Huset är välplanerat och hemtrevligt, något som märks redan i hallen där du kan klä av dig vardagsbekymren i lugn och ro på den välkomnande bänken.

BÖRJA BYGGA
Fritidshus Villa Vårvinga 81kvm Exteriör

Villa Vårvinga 81

Villa Vårvinga 81 samt villa Vårvinga 66 är två optimalt planerade hus för en familjeweekend upp till skärgårdshuset för middag och mys framför braskaminen när maten tillagas för kvällens bjudning. På kvällen kan man somna på soffan framför brasan eller det stora sovrummet på första plan intill.

BÖRJA BYGGA
Fritidshus Villa Vårvinga 66kvm

Villa Vårvinga 66

Villa Vårvinga 66 samt villa Vårvinga 81 är 2 stycken optimalt planerade hus för en familje weekend upp till skärgårdshuset för middag och mys framför braskaminen när maten tillagas för kvällens bjudning. På kvällen kan man somna på soffan framför brasan eller det stora sovrummet på första plan intill.

BÖRJA BYGGA

Maria Heliodal

25-30

Ett populärt arkitektritat hus med optimal planlösning! Ett rymligt sovloft med trappa som både är snygg, bekväm och praktisk då den rymmer både tvättmaskin och varmvattenberedare. Maria Heliodal är ett modernt hus med tillgång till klassiska detaljer!

BÖRJA BYGGA

Philip

25-40kvm

Det arkitektritade Attefallshuset/Bolundaren Philip levereras nyckelfärdigt med stora fönsterpartier på långsidan som maximerar ljusinsläppet, ett litet men funktionellt kök samt helkaklat badrum med duschhörna.

BÖRJA BYGGA

Isolde

25-40kvm

Det nyckelfärdiga Attefallshuset/Bolundaren Isolde är ett hus som utgår från vår populära Maria-modell som med sin fantastiska planlösning nu blivit ännu bättre! Husets funktionalitet är noggrant skapad efter lång erfarenhet i branschen och rymmer en privatare del i form av ett generöst sovloft som är skyddat mot insyn.

BÖRJA BYGGA
Modulus Villa Sagahem Fritidshus

Villa Sagahem

103kvm

Det här huset har en unik planlösning och en vacker fasad. Tack vare den smarta planlösningen så finns det plats för minst åtta sovplatser och är perfekt för dig med en stor familj eller du som gillar att ha gäster att underhålla. 

BÖRJA BYGGA

Villa Glimhem

46kvm

Det här huset andas elegans och lyx. De stora fönsterpartierna  ger ett vackert ljusinsläpp och en fin utsikt från loftet och den smarta planlösningen gör att huset känns rymligt trots få kvadrat.

BÖRJA BYGGA

Villa Himlavalv

115kvm

Detta hus är framtaget med fokus på funktion, teknik och estetik. Villa himlavalv är ett himmelskt vackert hus som andas frid och harmoni, här kan du sitta vid elstaden, titta ut mot utsikten och bara koppla av och njuta av livet. 

BÖRJA BYGGA

Villa Solice

54kvm

Ett stilrent och unikt hus med takterrass och glasräcke som ger huset en lyxig finish. Villa Solice har tagits fram med fokus på både funktion och estetik.

BÖRJA BYGGA

Villa Gnistra Li

62kvm

Villa Gnistra Li är ett vackert funkishus med rymlig planlösning i vår huskollektion, vilket gör att den passar perfekt som ett permanentboende för en hel familj. Villa Gnistra Li’s layout är förnuftig, vilket innebär att du som bor där kan njuta av ett utmärkt förhållande med en massa extrautrymme.

BÖRJA BYGGA

Villa Nicholine

54kvm

Ett drömlikt fritidshus med stora glaspartier, detta hus tillsammans med en vacker utsikt kommer det bli svårt att slita sig bort från denna ljuvliga drömbostad. Förutom vacker estetik har huset även en utmärkt planlösning.

BÖRJA BYGGA

Stilla Ro

39kvm

Detta fridfulla fritidshus har stora glaspartier på varsitt håll som bidrar till fantastiskt ljusinsläpp. Husets smarta funktion och planlösning kommer inte att göra er besvikna!

BÖRJA BYGGA

Melissa

25-40kvm

Det arkitektritade huset Melissa har ett klassiskt sadeltaket med en stilig kupa som sitter som en krona över det stora glaspartiet. Huset ser ut att vara taget ur en dröm med den härliga marina stilen.

BÖRJA BYGGA

Camilla

25-40kvm

Vackra dubbeldörrar av klassisk stil, skandinavisk design, högt i tak som ger en känska av luft och rymd. Det arkitektritade attefallshuset Camilla är en riktig dröm!

BÖRJA BYGGA

Lovelia

25-40kvm

Det arktietkrtitade Attefallshuset/Bolundaren Lovelia utgår från vår populära Maria-modell som med sin fantastiska planlösning som nu blivit ännu bättre! Lovelias planlösning är noga utvecklad med hänsyn till både ljusinsläpp, möblerbarhet och insyn. Huset levereras nyckelfärdigt med helkaklat badrum, fullutrustat kök samt generöst sovloft med trappa. 

BÖRJA BYGGA

Victoria

25-40 kvm

Attefallshuset/Bolundaren Victoria är ett hus som utgår från vår populära Maria-modell cars fantastiska planlösning nu även finns med sadeltak! Victoria rymmer en mysig sovplats med hyllor och förvaring uppe på ett generöst sovloft som är skyddat mot insyn i standardutförandet men finns att utrusta med takfönster mot tillägg.

BÖRJA BYGGA

Maria

25-40kvm

Det populära arkitektritade huset med den optimalaste planlösningen som är fokuserad på funktion, teknik och estetik. Detta hus har ståhöjd till loftet med utrymme för tvättmaskin i trappan. Maria är ett modernt hus med klassiska detaljer!

BÖRJA BYGGA
attefallshus-theo-svart-mörkgrön-två-sov-loft

Theo

25-40kvm

Det arkitektritade attefallshuset THEO briljerar genom att ha en unik planlösning som möjliggör övernattning för upp till sex personer, tack vare två separata sovloft och plats för bäddsoffa på nedre plan.

BÖRJA BYGGA

Minea

25-40kvm

Arkitektritat, nyckelfärdigt Minea Attefallshus är ett hus som utgår från vår populära Maria-modell med sina fantastiska planlösning som nu blivit ännu bättre. Minea rymmer en privatare del i form av ett generöst sovloft som är skyddat mot insyn. Husets funktionalitet är noggrant beräknat och vi har lyssnat på vad våra kunder har för önskemål samt behov och därmed tillverkat en Bolundare/Attefallsare som uppfyller alla önskningar.

BÖRJA BYGGA

Sugi Ban

25-40kvm

Arkitektritat nyckelfärdigt attefallshus Sugi Ban har en japansk anda och passar perfekt i naturen! Fasaden är behandlad med den traditionella japanska virkesbehandlingen ’Shou-Sugi-Ban Yakisugi’ vilket för fasaden underhållsfritt. Huset är utrustat med allt ett hus behöver

BÖRJA BYGGA
ZEN

Zen

25-40kvm

Stora panoramafönster, högt i tak och optimal planlösning beskriver det arkitektritade huset Zen perfekt! Det moderna funkishuset har ett funktionellt kök samt ett helkaklat badrum.

BÖRJA BYGGA

Filippa

25-40kvm

Ett vackert klassiskt arkitektritat hus med sadeltak. Huset har en smart planlösning och är ett enkelt stilrent hus med många användbara ytor.

BÖRJA BYGGA

Linnea

25-40kvm

Det arkitektritade attefallshuset Linnea är en klassisk kundfavorit med alla funktioner ett hem behöver. Det vackra mansardtaket ger en lite mer öppen känsla på loftet och från loftet får du en vacker utsikt från det stora fönsterpartiet.

BÖRJA BYGGA
Ralf

Ralf

25-40kvm

Det arkitektritade attefallshuset RALF passar dig som inte är beroende av ett sovloft. Huset levereras nyckelfärdigt med ett litet men funktionellt kök samt helkaklat badrum med duschhörna och kommod.  Panoramafönstren på husets ena långsida samt möjligheten att installera bastu gör att Ralf passar perfekt både som poolhus och gäststuga.

BÖRJA BYGGA

Bygga hus online

Hustillverkaren Modulhus är det enkelt att bygga hus online. Med vårt smarta verktyg Husbyggaren “Bygg online” erbjuder dig chansen att designa och bygga ditt drömhus online! Välj helt enkelt en prispaket och välj dina tillval. Smidigt och enkelt: Tar endast ett par minuter och du får uppskattat pris på våra husmodeller direkt online innan du får offert!

Priser / prislista nyckelfärdiga hus

Vi har priser från: 512 800 kr och med våra flexibla innovativa modulsystem kan vi leverera alla storlekar av hus upp till 125 kvm. Byggt i vår egna fabrik. 

Modulhus är Sverige ledande hustillverkare som realiserar drömmen om ett unikt hus. Det ingår alltid fri leverans till Stockholm och kranlyft upp till 10 000 kr om du väljer handla via oss. Inför nya lagen om 30 kvm Attefallshus kan du även förhandsboka det med 50 000 kr rabatt.

Designa ditt hus gratis

Husbyggaren är inte bindande utan ett hjälpmedel inför en eventuell beställning. Du kan välja storleken på ditt hus och kan själv lägga till önskad bonings yta så det passar dina behov. När du byggt ditt hus online kan du enkelt sända in den till oss så hjälper vi dig genom hela processen.

Bygg ett färdigt hus

Upplev enkelheten med att bygga ett färdigt hus. Med hjälp av vår smidiga Modulhus lösning kan vi leverera färdiga hus moduler. Välj hur stort hus du vill bygga och undvik en lång byggprocess och olika värdertillstånd som kan påverka ditt bygge samt en uppriven tomt. Vi är experter på att bygga hus, bygga villor, bygga fritidshus, Attefallshus med mera. Vi levererar ditt färdiga hus inom kort!  

Intressanmälan