Bygga hus online med husbyggare

Välj husmodell och börja bygga

Välj vad som passar just er bäst!

 

Alla
  • Alla
  • Attefallshus
  • Fritidshus
  • Villa

MARIA HELIODAL

Pris från 669,800.00kr 25-40kvm

Det populära arkitektritat huset med den optimalaste planlösningen som är fokuserad på funktion, teknik och estetik. Detta hus har ståhöjd till loftet med utrymme för tvättmaskin i trappan. Maria Heliodal är ett modernt hus med tillgång till klassiska detaljer!

LÄS MER BÖRJA BYGGA

PHILIP

Pris från 580,000.00kr 25-40kvm

Arkitektritat, nyckelfärdigt Bolundare Attefallshus PHILIP 30 har en långsida med ingång samt entre för maximalt ljusinsläpp. Ett litet men funktionellt kök samt helkaklat badrum med duschhörna.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

ISOLDE

Pris från 669,800.00kr 25-40kvm

Arkitektritat, nyckelfärdigt Attefallshus Bolundare Isolde är ett hus som utgår från vår populära Maria modell med sin fantastiska planlösning som nu blivit bättre och större. Isolde rymmer en privatare del i form av ett generöst sovloft som är skyddat mot insyn. Husets funktionalitet är noggrant skapad efter lång erfarenhet i branschen och utförd behovsanalys på befintliga kunder.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

Villa Lyckorus 236kvm

Pris från 3,442,500.00kr 236kvm

Elementhus Villa Lyckorus 234kvm är vårt mest exklusiva hus. Huset utmärker sig med sina höga tak och tidlösa funktionalistiska arkitektur. Hela huset har 3,8 m höga tak, vilket gör huset mycket rymligt och ljust, med innovativa hörnfönster som är hoplimmade, utan fönsterposter.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

Villa Lyckorus 180kvm

Pris från 3,296,250.00kr 180kvm

Elementhus Villa Lyckorus 180kvm är vårt mest exklusiva hus. Huset utmärker sig med sina höga tak och tidlösa funktionalistiska arkitektur. Hela huset har 3,8 m höga tak, vilket gör huset mycket rymligt och ljust, med innovativa hörnfönster som är hoplimmade, utan fönsterposter.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

Villa Lyckorus 156kvm

Pris från 2,697,000.00kr 156kvm

Elementhus Villa Lyckorus 156kvm är speciellt med sina höga tak och tidlösa funktionalistiska arkitektur. Arkitekturens enkelhet gör att träet som används som byggnadsmaterial sticker ut, och de stora glasytorna förser utrymmena med ljus samt synliggör naturen som omger huset. Hela huset har tre meter höga tak, vilket får även de mindre utrymmena att kännas större.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

Villa Bella Casa 237kvm

Pris från 2,775,000.00kr

Elementhuset Villa Bella Casa 237kvm är speciellt med sin moderna japaninspirerade arkitektur. I mitten av byggnaden finns det en innergård med en upplyst japansk trädgård. Trädgården är omgiven av 3,75 m höga glasväggar från golv till tak, vilket låter dig njuta av trädgårdens skönhet i hela huset och vilket gör trädgården till en del av rummet.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

Villa Bella Casa 179kvm

Pris från 2,558,750.00kr 179kvm

Elementhuset Villa Bella Casa är speciellt med sin moderna japaninspirerade arkitektur. I mitten av byggnaden finns det en innergård med en upplyst japansk trädgård. Trädgården är omgiven av 3,75 m höga glasväggar från golv till tak, vilket låter dig njuta av trädgårdens skönhet i hela huset och vilket gör trädgården till en del av rummet.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

Villa Solsaga 155kvm

Pris från 2,687,500.00kr 155kvm

Elementhus Villa Solsaga 155kvm är ett rymligt hus som har högt i tak, stora glasväggar och funktionell planlösning, som kombinerar allt som värdesätts i dagens hem. Huset Island ger intryck av att bestå av två hus. Den ena delen, med ett modernt sadeltak utan takfot, rymmer ett vardagsrum som har högt i tak och ett stort sovrum; den andra lägre delen rymmer en bastu och barnrum.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

Villa Solsaga 120kvm

Pris från 2,538,000.00kr 120kvm

Elementhus Villa Solsaga 120kvm är ett rymligt hus som har högt i tak, stora glasväggar och funktionell planlösning, som kombinerar allt som värdesätts i dagens hem. Huset Island ger intryck av att bestå av två hus. Den ena delen, med ett modernt sadeltak utan takfot, rymmer ett vardagsrum som har högt i tak och ett stort sovrum; den andra lägre delen rymmer en bastu och barnrum.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

Villa Stinehill 120kvm

Pris från 2,325,000.00kr 120kvm

Elementhus Villa Stinehill är ett rymligt hus som har högt i tak, stora glasväggar och funktionell planlösning, som kombinerar allt som värdesätts i dagens hem. Huset har tre sovrum med stora garderobsskåp ett vardagsrum med öppen planlösning – matsal – kök, bastu med badkar och förrum, badrum och toalett, tvättstuga, hall med ett rymligt garderobsskåp och ett tekniskt utrymme. Husets planlösning kan ändras vid behov.

LÄS MER BÖRJA BYGGA
Modulus Villa Sagahem Fritidshus

Villa Sagahem

Pris från 2,310,000.00kr 103kvm

Det här huset har en unik planlösning och en vacker fasad. Tack vare den smarta planlösningen så finns det plats för minst åtta sovplatser och är perfekt för dig med en stor familj eller du som gillar att ha gäster att underhålla. 

LÄS MER BÖRJA BYGGA

Villa Glimhem

Pris från 1,100,000.00kr 46kvm

Det här huset andas elegans och lyx. De stora fönsterpartierna  ger ett vackert ljusinsläpp och en fin utsikt från loftet och den smarta planlösningen gör att huset känns rymligt trots få kvadrat.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

Villa Himlavalv

Pris från 2,300,000.00kr 115kvm

Detta hus är framtaget med fokus på funktion, teknik och estetik. Villa himlavalv är ett himmelskt vackert hus som andas frid och harmoni, här kan du sitta vid elstaden, titta ut mot utsikten och bara koppla av och njuta av livet. 

LÄS MER BÖRJA BYGGA

Villa Solice

Pris från 1,180,000.00kr 54kvm

Ett stilrent och unikt hus med takterrass och glasräcke som ger huset en lyxig finish. Villa Solice har tagits fram med fokus på både funktion och estetik.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

Villa Gnistra Li

Pris från 1,340,000.00kr 62kvm

Villa Gnistra Li är ett vackert funkishus med rymlig planlösning i vår huskollektion, vilket gör att den passar perfekt som ett permanentboende för en hel familj. Villa Gnistra Li’s layout är förnuftig, vilket innebär att du som bor där kan njuta av ett utmärkt förhållande med en massa extrautrymme.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

Villa Nicholine

Pris från 1,080,000.00kr 54kvm

Ett drömlikt fritidshus med stora glaspartier, detta hus tillsammans med en vacker utsikt kommer det bli svårt att slita sig bort från denna ljuvliga drömbostad. Förutom vacker estetik har huset även en utmärkt planlösning.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

Stilla Ro

Pris från 780,000.00kr 39kvm

Detta fridfulla fritidshus har stora glaspartier på varsitt håll som bidrar till fantastiskt ljusinsläpp. Husets smarta funktion och planlösning kommer inte att göra er besvikna!

LÄS MER BÖRJA BYGGA

MELISSA

Pris från 689,900.00kr 25-40kvm

Arkitektritat Melissa har det klassiska sadeltaket med en stilig kupa som sitter som en krona över det stora glaspartiet. Huset ser ut att vara tagen ur en dröm med den härliga marina stilen.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

CAMILLA

Pris från 689,900.00kr 25-40kvm

Vackra dubbeldörrar av klassisk stil, skandinavisk design, högt i tak som ger en känska av luft och rymd. Arkitektritat Camilla huset har en härlig skandinavisk känsla.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

LOVELIA

Pris från 669,800.00kr 25-40kvm

Arkitektritat, nyckelfärdigt Attefallshus Bolundare Lovelia är ett hus som utgår från vår populära Maria modell med sin fantastiska planlösning som nu blivit bättre och större. Lovelia rymmer en sovplats uppe på ett generöst sovloft som är skyddat mot insyn. Lovelias planlösning är noga utvecklad åtanken om ljusinsläpp och möblering samt insyn.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

VICTORIA

Pris från 669,800.00kr 30kvm

Nyckelfärdigt Attefallshus Bolundare Victoria är ett hus som utgår från vår populära Maria modell med sin fantastiska planlösning som nu blivit bättre och större tack vare utökade lagen om 30 kvm. Lovelia rymmer en mysig sovplats med hyllor och förvaring uppe på ett generöst sovloft som är skyddat mot insyn i standard utförandet men finns att utrusta med Velux takfönster mot tillägg.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

MARIA

Pris från 669,800.00kr 25-40kvm

Det populära arkitektritat huset med den optimalaste planlösningen som är fokuserad på funktion, teknik och estetik. Detta hus har ståhöjd till loftet med utrymme för tvättmaskin i trappan. Maria är ett modernt hus med tillgång till klassiska detaljer!

LÄS MER BÖRJA BYGGA
attefallshus-theo-svart-mörkgrön-två-sov-loft

THEO

Pris från 669,800.00kr 25-40kvm

Arkitektritat, nyckelfärdigt Attefallshus THEO är Modulhus senaste tillskott i Attefallshusfamiljen och briljerar genom att ha en unik planlösning som möjliggör övernattning för upp till sex personer genom att ha två stycken separata sovloft med ståhöjd och plats för bäddsoffa på nedre plan. En vägg speciellt framtagen för en vägg TV med tilt/turn funktion.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

MINEA

Pris från 669,800.00kr 25-40kvm

Arkitektritat, nyckelfärdigt Minea Attefallshus är ett hus som utgår från vår populära Maria modell med sina fantastiska planlösning som nu blivit bättre och större. Minea rymmer en privatare del i form av ett generöst sovloft som är skyddat mot insyn. Husets funktionalitet är noggrant beräknat och vi har lyssnat på vad våra kunder har för önskemål samt behov och därmed tillverkat en Bolundare Attefallshus modell som uppfyller alla önskningar.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

SUGI BAN

Pris från 659,800.00kr 25-40kvm

Arkitektritat nyckelfärdigt attefallshus Sugi Ban har en japansk anda och passar perfekt i naturen! Fasaden är behandlad med den traditionella japanska virkesbehandlingen ’Shou-Sugi-Ban Yakisugi’ vilket för fasaden underhållsfritt. Huset är utrustat med allt ett hus behöver

LÄS MER BÖRJA BYGGA
ZEN

ZEN

Pris från 670,800.00kr 25-40kvm

Stora panorama fönster, högt i tak och optimal planlösning beskriver arkitektritat Zen huset perfekt! Det moderna funkishuset har ett funktionellt kök samt ett helkaklat badrum.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

FILIPPA

Pris från 659,800.00kr 25-40kvm

Ett vackert klassiskt arkitektritat hus med sadeltak. Huset har en smart planlösning och är ett enkelt stilrent hus med många användbara ytor.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

LINNEA

Pris från 659,800.00kr 25-40kvm

Arkitektritat, nyckelfärdigt Attefallshus Linnea är en klassisk kundfavorit med alla funktioner ett hem behöver, det vackra mansardtaket ger en lite mer öppen yta i lofter och från loftet får du en vacker utsikt från det stora fönsterpartiet.

LÄS MER BÖRJA BYGGA
Ralf

RALF

Pris från 540,800.00kr 25-40kvm

Arkitektritat, nyckelfärdigt Attefallshus RALF har en långsida täckt med panoramafönster för maximalt ljusinsläpp. Ett litet men funktionellt kök samt helkaklat badrum med duschhörna och kommod. Detta boende passar dig som inte är beroende av ett sovloft.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

Bygga hus online

Hustillverkaren Modulhus är det enkelt att bygga hus online. Med vårt smarta verktyg Husbyggaren “Bygg online” erbjuder dig chansen att designa och bygga ditt drömhus online! Välj helt enkelt en prispaket och välj dina tillval. Smidigt och enkelt: Tar endast ett par minuter och du får uppskattat pris på våra husmodeller direkt online innan du får offert!

Priser / prislista nyckelfärdiga hus

Vi har priser från: 512 800 kr och med våra flexibla innovativa modulsystem kan vi leverera alla storlekar av hus upp till 125 kvm. Byggt i vår egna fabrik. 

Modulhus är Sverige ledande hustillverkare som realiserar drömmen om ett unikt hus. Det ingår alltid fri leverans till Stockholm och kranlyft upp till 10 000 kr om du väljer handla via oss. Inför nya lagen om 30 kvm Attefallshus kan du även förhandsboka det med 50 000 kr rabatt.

Designa ditt hus gratis

Husbyggaren är inte bindande utan ett hjälpmedel inför en eventuell beställning. Du kan välja storleken på ditt hus och kan själv lägga till önskad bonings yta så det passar dina behov. När du byggt ditt hus online kan du enkelt sända in den till oss så hjälper vi dig genom hela processen.

Bygg ett färdigt hus

Upplev enkelheten med att bygga ett färdigt hus. Med hjälp av vår smidiga Modulhus lösning kan vi leverera färdiga hus moduler. Välj hur stort hus du vill bygga och undvik en lång byggprocess och olika värdertillstånd som kan påverka ditt bygge samt en uppriven tomt. Vi är experter på att bygga hus, bygga villor, bygga fritidshus, Attefallshus med mera. Vi levererar ditt färdiga hus inom kort!  

Intressanmälan