Lansering av Attefallshus “Camilla” 25 Kvm

Modulhus lanserar första huset av 2019 kollektion. Huset heter Camilla och är ett vackert hus i vår välkända skandinaviska stil.

Funktion:

Välkommen in till vårt hus, Camilla. Här bjuds du in av flera vackra dubbeldörrar i tre-glas som ger en naturlig övergång mellan hus och trädgård. Detta är ett modernt hus med en härlig skandinavisk känsla av luft och rymd. Det är ett modernt välisolerat Attefallshus med möjlighet till golvvärme.

Över köket och det helkaklade badrummet finns ett rymligt sovloft med möjlighet till trappa.

Interiör:

Den generösa takhöjden i vardagsrummet tillsammans med högt placerade fönster över de franska dörrarna ger huset en känsla av ännu större rymd än de 25-30kvm som erbjuds. Kök och vardagsrum smälter samman på ett naturligt sätt med ytor för både matplats och umgänge.

Exteriör:

Vårt ”Camilla-hus” anpassas naturligt in i omgivningen då du på flera sätt formar huset efter egna önskemål, du väljer själv färg, om du vill ha spröjs eller om du önskar en liggande eller en klassiskt stående panel. Framsidan med sina karaktäristiska dörrar lockar gärna till en inbjudande uteplats.

Är detta vår nya storsäljare kanske?

camilla attefallshus i grå grön fasad

vit fasad på camilla Attefallshus 25 kvadrat utemiljö

vardagsrum med trappan på camilla attefallshuset

attefallshus med riktig trappa upp till loft

Husleverantör och husföretaget Modulhus

Modulhus grundades i samband med reformen om bygglovsbefriade Attefallshus som klubbades igenom 2014. Efter detta har vi strävat efter att bli Sveriges största leverantör av komplementbostäder och Attefallshus. Vi projekterar och bygger hus i alla storlekar till den offentliga och den privata sektorn.