Modulhus bygger hus för generationer

Vi på Modulhus är en husleverantör som bygger hus för generationer och nedan berättar vi om vad som kännetecknar oss.  Oavsett om du bygger ett Attefallshus eller en villa så är kvalité den samma, det enda som skiljer åt är storleken. 

 

HÖG STANDARD

Andra leverantörers tillval är vår standard. Det andra tar extra betalt för ingår hos oss när du bygger hus via Modulhus. Vi har högkvalitativa materialval som standard. Alla våra hus genomgår en omfattande kontrollbesiktning bestående av 112 kontrollpunkter innan husen lämnar vår fabrik, efter leverans så sker även en slutbesiktning.

VÄLKÄNDA VARUMÄRKEN

Vi har noga valt våra leverantörer med omsorg och har endast valt välkända varumärken så att du som kund kan känna dig trygg och vara säker på att våra produkter håller hög standard och kvalité.

 

SVENSK DESIGN AV SVENSKT TRÄ

Modulhus köper råvirke från den svenska träbörsen för att säkerställa hög kvalité.

 

KUNDSERVICE I TOPPKVALITET

Modulhus högsta prioritet är kundnöjdhet. Hos oss får du en personlig husrådgivare som hjälper dig från start till slut. Modulhus egna arkitekt hjälper dig med ditt byggärende och vi informerar dig regelbundet om byggprocessen samt skickar bilder på huset. Vi kollar alltid upp framkomligheten till din tomt och bokar transport och kran till dig så att du som kund kan luta dig tillbaka.

Husleverantör och husföretaget Modulhus

Modulhus grundades i samband med reformen om bygglovsbefriade Attefallshus som klubbades igenom 2014. Efter detta har vi strävat efter att bli Sveriges största leverantör av komplementbostäder och Attefallshus. Vi projekterar och bygger hus i alla storlekar till den offentliga och den privata sektorn.