Modulhus lanserar Attefallshus Melissa 25-30 kvm New England

Nu lanserar vi äntligen vår efterlängtade Attefallshus Melissa 25-30 kvm. Detta är ett pampigt Attefallshus med klassiskt sadeltak, centrerat på taket finns en kupa med ett runt fönster som bidrar till en härlig marin känsla. Vi har även möjlighet för riktig trappa till loftet eller stege om man önskar det istället.

Det som är unikt med Melissa är att du i 25 kvm utförande får ett utsprång i taket på ena gaveln som kan fungera som en härlig uteplats eller cykelförvaring.

MEN! när den nya Attefalls lagen träder i kraft kan du mycket enkelt bygga ut Melissa med ett rymligt sovrum i anslutning till vardagsrummet, och taket är redan förberett och klart! Det här är ett hus som ligger helt rätt i tiden. Här kan du på några få månader få ett 100% nyckelfärdigt gästhus eller generationsboende med den kompromisslösa kvalité som genom åren blivit vårt signum. Huset är mångsidigt och fyller alla behov från ungdomsboende såväl som för uthyrning eller gästhus eller fritidshus. Välkomna in till husbyggaren och skräddarsy ert fina Melissa hus.

 

Husleverantör och husföretaget Modulhus

Modulhus grundades i samband med reformen om bygglovsbefriade Attefallshus som klubbades igenom 2014. Efter detta har vi strävat efter att bli Sveriges största leverantör av komplementbostäder och Attefallshus. Vi projekterar och bygger hus i alla storlekar till den offentliga och den privata sektorn.