Modulhus utvecklar BRF-Heliodal i natursköna Uttringe Salem

NU ÄR BYGGET I FULL GÅNG!

Välkommen till dessa trivsamma New England hus i Uttringe. Här bor du granne med grönskande omgivningar i ditt helt nya och lättskötta parhus i två plan. 6 rok med 4-5 sovrum.

New England hus i Uttringe

Uttringe är ett lugnt och barnvänligt område där nya bostäder vävs samman i naturskön idyll, med gångavstånd till sjön Uttran med bad och skridskoåkning beroende på årstid . Likväl bjuder området på närhet till all nödvändig service samt goda kommunikationer till Rönninge centrum och storstadens puls. Ny gång och cykelväg är planerad att byggas mot Östertälje och Cobra Biologics AB

Bostadens planlösning är modern och nedre plan karaktäriseras av de öppna och luftiga ytorna som ger gott om rymd för socialt umgänge. Denna känsla förstärks ytterligare av det välutrustade kökets praktiska köksö med bardisk och de stora fönsterpartierna med vy ut mot altanen och trädgården.

På nedre plan finns även ett badrum med dusch och ett utrymme för klädvård med torktumlare och tvättmaskin. På det övre bostadsplanet finns fyra bra sovrum samt ett rymligt badrum.

Arkitekten har valt att ge köket flera spännande detaljer som skapar en elegant men ändå modern känsla. Köket utrustas med induktionshäll och integrerad diskmaskin. Badrummen är helkaklade med hög standard som duschhörna i glas, tvättmaskin och torktumlare. Golvvärme. Parhusen kommer att präglas av hållbara materialval där klimatsmarta och miljövänliga lösningar står i fokus. Brf Heliodal kommer att omfattas av 5 st Parhus och  9 st Attefallshus totalt 19 bostäder. Byggstart av parhusen är planerad till januari 2019. Första inflyttning sommaren 2019.

https://gripsholms.se/objekt/plantskolevagen15

http://www.brf-heliodal.se/

Övrigt: bra sidor

Husleverantör och husföretaget Modulhus

Modulhus grundades i samband med reformen om bygglovsbefriade Attefallshus som klubbades igenom 2014. Efter detta har vi strävat efter att bli Sveriges största leverantör av komplementbostäder och Attefallshus. Vi projekterar och bygger hus i alla storlekar till den offentliga och den privata sektorn.