Om Modulhus

Modulhus grundades i samband med reformen om bygglovsbefriade Attefallshus som klubbades igenom 2014. Vi projekterar och bygger hus i alla storlekar till den offentliga och den privata sektorn som leverantör och som byggherre. Vi vill att du ska känna dig inspirerad av våra stilrena Attefallsmodeller, fritidshus och villor. Här kan du läsa mer om vilka vi är, vad vi står för och hur Modulhus arbetar.

Vårt mål sedan 2014 är att minska bostadsbristen genom att erbjuda vackert designade, arkitektritade och klimatsmarta Attefallshus, fritidshus och villor av hög kvalité. Vi vill att när du kommer till oss så ska vi inspirera dig att hitta det huset du drömmer om, men framförallt är vårt mål att ha de nöjdaste kunderna då det är ett bevis på att vi gör något riktigt bra över tid.

Hur vi arbetar

IMG_3526

Det ska vara enkelt att bygga hus, därför har vi skapat husbyggaren där du själv kan bestämma över hur mycket ditt hus kommer kosta och på så vis slippa oväntade utgifter. Vi hjälper dig under hela processen, allt från att få startbesked från kommunen till att få ett klart bygglov. Vi bygger husen i modulblock i vår prefabfabrik på 3700 kvm i Lettlands huvudstad Riga. Vi använder det bästa svenska träet från stora enso som sen förädlas till ditt nya hus av våra skickliga hantverkare som är utbildade inom den Svenska plan- och bygglagen samt innehar alla certifikat för den svenska marknaden.

I vår husfabrik byggs och monteras husen i en miljö som är okänslig för väder och vind. Det ger snabba leveranser, fuktfria hus som är nyckelfärdiga och klara för inflytt vid leverans. Vi levererar hem av hög kvalité som tål att jämföras! Hos oss behöver du inte vara engagerad i byggprocessen om du inte vill!

Våra grundare

Bröderna Oliver och Kristian Noemm skapade Modulhus i samband med att Attefallslagen trädde i kraft 2014. Efter att ha rest mycket i Japan och fascinerades över hur människor där bodde på en liten yta men ändå lyckades skapa ett välfungerande, vackert och kompakt hem, var detta Olivers tanke när han tillsammans med sin bror skapade de första Attefallshusen.

Då lagen skapades för att lösa bostadsbristen i Sverige så var det ännu en hjärtefråga som bröderna funderat mycket över och var glada att kunna bidra med.

Modulhus blev Sveriges första Attefallshusleverantör och ambassadörer för branschen. Men en passion för design och arkitektur skapade de många stilrena Attefallshus och fritidshus tillsammans med Modulhus arkitekter.

Oliver gick över till att studera fastighetsutveckling samtidigt som han drev Modulhus och 2017 skapade han Brf Heliodal och även Brf Karlskrona vilket består idag består av 58 lägenheter med ett projektvärde på 109 miljoner kr via Modulhus dotterbolag.

Här är en bild från leveransdagen, på bilden ser ni hur Attefallshuset lyfts via kran

Team Modulhus.

Välkommen till oss på Modulhus, låt oss bygga Attefallsdrömmar tillsammans!

oliver-noemm-vd-modulhus-om-oss

Oliver Noemm

VD

Tel: 0737-281283
oliver@modulhus.se

Oliver innehar en bachelor degree i international business administration från TTU School of business and governance

per_soderholm

Per Söderholm

SENIOR ADVISOR

Tel: 0730-732536
per@modulhus.se

Per är ekonom med lång erfarenhet av fastighetsförmedling och nyproduktion, samt läst Företagsekonomi, nationalekonomi och EU rätt på universitetet.

234

Felicia Shekarabi

ADMINISTRATION

Tel: 0701-493435
felicia@modulhus.se

Felicia har en Bachelor degree från The Academy of Art University San Francisco och pågående studier på FEI inriktning Fastighetsmäklare

FullSi2zeRender-e1425368932503

Kristian Noemm

PRODUKTUTVECKLING


kristian@modulhus.se

Kristian Noemm har en teknikutbildning med inriktning arkitektur och design och sköter bland annat arbetsplats besök och kordination

Rebecca Edin Modulhus Arkitekt

Rebecca Edin

ARKITEKT

Tel: 08 121 410 98
rebecca@modulhus.se

Rebecca är utbildad arkitekt med en master examen från Kungliga tekniska högskolan i Stockholm

IMG_3214

Ruben Thomas

KEY ACCOUNT MANAGER

Tel: 0708-373251
ruben@modulhus.se

Ruben Thomas har en kandidat examen inom fastighet och finans från KTH och fungerar som företagets key account manager

IMG_9129 (1)

Lina Israelsson

KEY ACCOUNT MANAGER

Tel: 0793-000677
lina@modulhus.se

Lina har tidigare erfarenhet av att jobba med stora inredningsprojekt, samt försäljnings av bostäder.

2.2-e1438288585232

Robert Rylander

ARKITEKT

Tel: 0708-889990
robert@ryark.se

Robert är Utbildad arkitekt och sköter handläggning av företagets start anmälningar till kommun och övriga arkitektoniska detaljer

modulhus-jennie-email-seo

Jennie Karlsson

DIGITAL MARKNANDSFÖRING


jennie@modulhus.se

default-user

Ditt namn här

VISA OSS VAD DU KAN!

Tel: 08-121 470 98
info@modulhus.se

Om du känner dig redo för en utmaning kontakta oss så bokar vi intervju!

Besök vår husfabrik

Vill du besöka vår husproduktion och se hur vi bygger ditt hus och hur våra rutiner ser ut?

 

Nu här du möjlighet att följa med på en spännande resa.

 

Vi bokar löpande in studiebesök! Kontakta oss för mer information

icons8-phone-96
icons8-envelope-100

08-121 470 98

Marknadsledande leverantör av Attefallshus. Välkommen förbi om du vill prata Attefallsdrömmar.

Eller så kan du skicka ett mejl.