Om Modulhus

Modulhus grundades i samband med reformen om bygglovsbefriade Attefallshus som klubbades igenom 2014. Vi projekterar och bygger hus i alla storlekar till den offentliga och den privata sektorn som leverantör och som byggherre. Vi vill att du ska känna dig inspirerad av våra stilrena Attefallsmodeller, fritidshus och villor. Här kan du läsa mer om vilka vi är, vad vi står för och hur Modulhus arbetar.

Vårt mål sedan 2014 är att minska bostadsbristen genom att erbjuda vackert designade, arkitektritade och klimatsmarta Attefallshus, fritidshus och villor av hög kvalité. Vi vill att när du kommer till oss så ska vi inspirera dig att hitta det huset du drömmer om, men framförallt är vårt mål att ha de nöjdaste kunderna då det är ett bevis på att vi gör något riktigt bra över tid.

Hur vi arbetar

IMG_3526

Det ska vara enkelt att bygga hus, därför har vi skapat husbyggaren där du själv kan bestämma över hur mycket ditt hus kommer kosta och på så vis slippa oväntade utgifter. Vi hjälper dig under hela processen, allt från att få startbesked från kommunen till att få ett klart bygglov. Vi bygger husen i modulblock i vår prefabfabrik på 3700 kvm i Lettlands huvudstad Riga. Vi använder det bästa svenska träet från stora enso som sen förädlas till ditt nya hus av våra skickliga hantverkare som är utbildade inom den Svenska plan- och bygglagen samt innehar alla certifikat för den svenska marknaden.

I vår husfabrik byggs och monteras husen i en miljö som är okänslig för väder och vind. Det ger snabba leveranser, fuktfria hus som är nyckelfärdiga och klara för inflytt vid leverans. Vi levererar hem av hög kvalité som tål att jämföras! Hos oss behöver du inte vara engagerad i byggprocessen om du inte vill!

Våra grundare

Bröderna Oliver och Kristian Noemm skapade Modulhus i samband med att Attefallslagen trädde i kraft 2014. Efter att ha rest mycket i Japan och fascinerades över hur människor där bodde på en liten yta men ändå lyckades skapa ett välfungerande, vackert och kompakt hem, var detta Olivers tanke när han tillsammans med sin bror skapade de första Attefallshusen.

Då lagen skapades för att lösa bostadsbristen i Sverige så var det ännu en hjärtefråga som bröderna funderat mycket över och var glada att kunna bidra med.

Modulhus blev Sveriges första Attefallshusleverantör och ambassadörer för branschen. Men en passion för design och arkitektur skapade de många stilrena Attefallshus och fritidshus tillsammans med Modulhus arkitekter.

Oliver gick över till att studera fastighetsutveckling samtidigt som han drev Modulhus och 2017 skapade han Brf Heliodal och även Brf Karlskrona vilket består idag består av 58 lägenheter med ett projektvärde på 109 miljoner kr via Modulhus dotterbolag.

Här är en bild från leveransdagen, på bilden ser ni hur Attefallshuset lyfts via kran

Team Modulhus.

Välkommen till oss på Modulhus, låt oss bygga husdrömmar tillsammans!

oliver-noemm-vd-modulhus-om-oss

Oliver Noemm

Grundare/ Styrelseledamot

oliver@modulhus.se

Oliver innehar en bachelor degree i international business administration från TTU School of business and governance

felicia-contact-modulhus

Felicia Shekarabi

Projektledande husrådgivare

felicia@modulhus.se

Felicia är en utbildad fastighetsmäklare med examen från FEI och en kandidatexamen inom konst (BFA) från The Academy of Art University i San Francisco. Med sin breda erfarenhet och passion för att skapa meningsfulla kundupplevelser, är hon en värdefull tillgång för vårt team. Med djup förståelse för konstnärlig gestaltning och expertis inom fastighetsmäkling är Felicia det perfekta valet för alla dina fastighetsbehov. Hennes engagemang och expertis är tillgänglig för att guida dig genom varje steg av din fastighetsresa med professionalism och dedikation.

per_soderholm

Per Söderholm

SENIOR ADVISOR

per@modulhus.se

Per är ekonom med lång erfarenhet av fastighetsförmedling och nyproduktion, samt läst Företagsekonomi, nationalekonomi och EU rätt på universitetet.

FullSi2zeRender-e1425368932503

Kristian Noemm

PRODUKTUTVECKLING


kristian@modulhus.se

Kristian Noemm har en teknikutbildning med inriktning arkitektur och design och sköter bland annat arbetsplats besök och kordination

Rebecca Edin Modulhus Arkitekt

Rebecca Edin

ARKITEKT

rebecca@modulhus.se

Rebecca är utbildad arkitekt med en master examen från Kungliga tekniska högskolan i Stockholm

Ekonomi Ansvarig (1)

Peter Pashai-Nejad

EKONOMIANSVARIG

Peter har en akademisk utbildning i ekonomi med 8 års erfarenhet. Peter är SRF Auktoriserad och har en bakrund som en av dom drivande krafterna bakom digitaliseringen av Dooer.se

modulhus-jennie-email-seo

Jennie Karlsson

DIGITAL MARKNANDSFÖRING


jennie@modulhus.se

IMG_9129 (1)

Lina Israelsson

KEY ACCOUNT MANAGER

Lina har tidigare erfarenhet av att jobba med stora inredningsprojekt, samt försäljning av bostäder.

2.2-e1438288585232

Robert Rylander

ARKITEKT

Robert är Utbildad arkitekt och sköter handläggning av företagets start anmälningar till kommun och övriga arkitektoniska detaljer

Rune_Bertheussen_MODULHUS-NO

Rune Bertheussen

Husrådgivare

Rune är VD för Peti AS, med agentur för Modulhus i Norge. Han har lång erfarenhet inom försäljning av försäkringar, finansiering, hus och stugor.

Airon Voolaid

Airon Voolaid

Country Manager of Germany, Estonia & Iceland

airon@modulhus.ee

Gino Modulhus Mood Manager

Gino

MOOD MANAGER

Gino är Modulhus franska bulldog. Ginos arbetsuppgifter består av att sprida glädje och kärlek bland företagets anställda och hos våra kära kunder. Gino medverkar ibland under leveranser men hans favoritsyssla är att rota i våra papperskorgar efter spännande saker att leka med,

default-user

Ditt namn här

VISA OSS VAD DU KAN!

Tel: 010-153 36 34
info@modulhus.se

Om du känner dig redo för en utmaning kontakta oss så bokar vi intervju!

⁨010-153 36 34⁩

Marknadsledande leverantör av Attefallshus, fritidshus och villor. Välkommen förbi om du vill prata husdrömmar.

Eller så kan du skicka ett mejl.