POOLHUS

Förläng sommaren med ett vackert och rogivande poolhus. Välj fritt bland våra populära husmodeller med stora härliga glaspartier och skjutdörrar och förläng kvällarna.

Vi på Modulhus levererar nyckelfärdiga poolhus som ger dig många nya möjligheter och användningsområden. Till exempel som extra förvaringsutrymme, hemmagym, friggebod eller gäststuga. Många väljer även att bygga in poolvärmepumpen för att dölja maskineriet.

Välj mellan våra bygglovsbefriade poolhus på 30 kvadratmeter. Väljer du ett poolhus med loft så får du dessutom ytterligare 6 kvadratmeter att disponera, som sovloft eller som extra förvaringsutrymme. Alla våra poolhus är vinterbonade och isolerade.

Poolhus med bastu kan fungera som ett bastuhus

Att ha en fristående färdigbyggd stor bastu på tomten i närheten av en poolen är ett populärt val. Här kan du med enkelhet skapa din egna bastuhus med relax, dusch, toalett med kök. Många väljer dock att byta ut köket mot en större bastu. Vi har olika bastu interiörer att välja på. På vintern kan du sitta i din vedeldade bastu i värmen och se ut över den vita snön.

Ralf Attefallshus 25 kvm i Danderyd som används som poolhus

Populära val

Funderar du på att bygga ett poolhus så har vi ett flertal passande Attefalls husmodeller som du kan välja emellan. Allt från klassisk stil till funkis och som passar vackert in i omgivningen.

Vi brukar rekommendera huset Ralf för att är det huset som levereras både klart in- och utvändigt. Men även Philip och Filippa populära husmodeller för poolhus.

Alla våra hus byggs inomhus vår egna fabrik och levereras nyckelfärdigt till din tomt. Vi erbjuder fri leverans i Stockholm, Göteborg, Malmö och gratis kranlyft upp till 10 000kr i hela Sverige.

Kontakta oss för få din personliga handläggare och tillsammans med vår arkitekt designa om ett Attefallshus till ett poolhus efter dina behov.

Priser från 610,000kr 3,050kr/mån

Philip

1.5
1
Sovrum
25-40kvm

Det arkitektritade Attefallshuset/Bolundaren Philip levereras nyckelfärdigt med stora fönsterpartier på långsidan som maximerar ljusinsläppet, ett litet men funktionellt kök samt helkaklat badrum med duschhörna.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

Priser från 1,290,000kr 6,450kr/mån

Stilla Ro

2
1
Kök
39kvm

Detta fridfulla fritidshus har stora glaspartier på varsitt håll som bidrar till fantastiskt ljusinsläpp. Husets smarta funktion och planlösning kommer inte att göra er besvikna!

LÄS MER BÖRJA BYGGA

Priser från 699,800kr 3,500kr/mån

Maria

1.5
1
LOFT
25-40kvm

Det populära arkitektritade huset med den optimalaste planlösningen som är fokuserad på funktion, teknik och estetik. Detta hus har ståhöjd till loftet med utrymme för tvättmaskin i trappan. Maria är ett modernt hus med klassiska detaljer!

LÄS MER BÖRJA BYGGA

Priser från 689,800kr 3,450kr/mån

Sugi Ban

1.5
1
LOFT
25-40kvm

Arkitektritat nyckelfärdigt attefallshus Sugi Ban har en japansk anda och passar perfekt i naturen! Fasaden är behandlad med den traditionella japanska virkesbehandlingen ’Shou-Sugi-Ban Yakisugi’ vilket för fasaden underhållsfritt. Huset är utrustat med allt ett hus behöver

LÄS MER BÖRJA BYGGA
ZEN

Priser från 700,800kr 3,500kr/mån

Zen

1.5
1
LOFT
25-40kvm

Stora panoramafönster, högt i tak och optimal planlösning beskriver det arkitektritade huset Zen perfekt! Det moderna funkishuset har ett funktionellt kök samt ett helkaklat badrum.

LÄS MER BÖRJA BYGGA
Ralf

Priser från 570,800kr 2,850kr/mån

Ralf

1.5
1
Bastu
25-40kvm

Det arkitektritade attefallshuset RALF passar dig som inte är beroende av ett sovloft. Huset levereras nyckelfärdigt med ett litet men funktionellt kök samt helkaklat badrum med duschhörna och kommod.  Panoramafönstren på husets ena långsida samt möjligheten att installera bastu gör att Ralf passar perfekt både som poolhus och gäststuga.

LÄS MER BÖRJA BYGGA

Intressanmälan