Visningshus

Många väljer att besöka några av våra visningshus för att få uppleva vår hus för att få en uppfattning om vilken kvalité vi levererar. Det är trots helt annat att uppleva huset på riktigt jämfört med att titta på ett hus i en huskatalog eller i en tidning.

Ett besök i ett visningshus kan ge dig nya perspektiv på dina husdrömmar efter att ni fått känna på atmosfären och få en känsla för planlösning, storlek och materialval och framförallt kvaliteten innan ni bestämmer hur just ni vill ha det.

Allt fler köper hus nytt utan att besöka ett visningshus

Tack vare modern teknik med tydliga bilder och stagade hus i olika stilar i miljöer online, så väljer allt fler kunderna att endast besöka vårt kontor och känna och se de olika materialvalen vs besöka ett visningshus. För några år sedan fanns inte samma möjlighet att återge hus online och med sociala medier som: Instagram och bloggar är det lättare att känna förtroende för sin husleverantör. Konsumenter är idag mer pålästa än de var förut.

Boka en husvisning

Vill du se några av våra hus vi byggt i verkligheten är du välkommen till något av våra visningshus.Vi har vårt kontor i Stockholm men har visningshus över hela Sverige.

Vi hjälper dig hela vägen!

Se mer bilder i vårt bildgalleri eller vår huskalalog samt vår Instagram

Intressanmälan