Att investera i ett attefallshus har många fördelar

Här är några skäl till varför du bör överväga att skaffa ett attefallshus:

  1. Flexibilitet: Ett attefallshus ger dig möjlighet att utöka din boendeyta utan att behöva genomgå en omfattande ombyggnad av ditt befintliga bostadshus. Du kan använda det som en separat bostad för dina barn, som en plats att hyra ut för passiva inkomster eller som en privat oas för gäster.
  2. Boendelösning i bostadsbrist: I en tid då bostadsbristen är påtaglig kan ett attefallshus vara en smart lösning. Det ger dig möjlighet att skapa ett extra boendeutrymme på din tomt utan att behöva genomgå en lång och kostsam byggprocess. Du kan erbjuda det som en hyresbostad eller tillfälligt boende för familjemedlemmar.
  3. Tillgänglighetsanpassning: Våra attefallshus är utformade för att vara tillgänglighetsanpassade. Det innebär att de är utrustade med funktioner och anpassningar för att underlätta för personer med nedsatt rörlighet eller andra funktionsnedsättningar. Det gör det möjligt att skapa en trygg och bekväm boendemiljö för alla.
  4. Kvalitet och överensstämmelse: Våra attefallshus uppfyller Boverkets krav och levereras med konstruktionsritningar som inkluderar vatten- och avloppssystem, energibalansberäkningar samt elredovisning. Det garanterar att huset byggs enligt gällande regelverk och att det är säkert och hållbart.
  5. Bygg efter dina önskemål och behov. Du kan välja olika interiör- och exteriör, inklusive färgscheman, materialval och tillvalsfunktioner. På så sätt kan du skapa ett attefallshus som passar din personliga stil och smak.
  6. Enkel konvertering: Om du initialt väljer att använda ditt attefallshus som en komplementbyggnad utan kök och våtrum, har du möjligheten att senare konvertera det till en bostad. Genom att besöka IKEA för att skaffa köksinredning och anlita en hantverkare kan du snabbt och smidigt omvandla huset till en fullt fungerande bostadslägenhet.

Sammanfattningsvis erbjuder våra attefallshus en praktisk och flexibel lösning för att skapa extra bostadsutrymme. Vi följer Boverkets regelkrav och tillhandahåller konstruktionsritningar med vatten- och avloppssystem, energibalansberäkningar samt elredovisning för att säkerställa att huset uppfyller höga standarder. Oavsett om du vill ha ett permanent boende eller en komplementbyggnad, kan vi hjälpa dig att skapa det attefallshus som passar dina behov och önskemål. Investera i ett attefallshus idag och njut av fördelarna med en extra bostadsyta på din tomt.

Husleverantör och husföretaget Modulhus

Modulhus grundades i samband med reformen om bygglovsbefriade Attefallshus som klubbades igenom 2014. Efter detta har vi strävat efter att bli Sveriges största leverantör av komplementbostäder och Attefallshus. Vi projekterar och bygger hus i alla storlekar till den offentliga och den privata sektorn.