Attefallshus

25-40 Kvm

Vill du öka värdet på din fastighet med ett Attefallshus? Kanske hyra ut och få passiva hyresintäkter, eller säkra barnens boende för framtiden? Bygg ditt nya premium Attefallshus i vår husbyggare online och få pris direkt. Trygga ditt husköp med Modulhus PRISGARANTI! Vi matchar alltid andra aktörers pris och ser till att du som kund får med allt du behöver så ditt husköp blir som förväntat till den lägsta möjliga prislappen. Husbyggnation på autopilot med Modulhus. Vi levererar Attefallshus i hela Sverige.

Läs mer

Alla
  • Alla
  • Klassiska hus
  • Moderna hus
  • New England hus
Planlösning Populärt
Brabo30
Från 3 160 kr/mån
1.5 rum 30-45kvm
Planlösning
Eleonora
Från 2 550 kr/mån
1.5 rum 25-40kvm
Planlösning
Maria Heliodal
Från 2 550 kr/mån
1.5 rum 25-40 kvm
Planlösning
Philip
Från 2 550 kr/mån
1.5 rum 25-40kvm
Planlösning
Isolde
Från 2 550 kr/mån
1.5 rum 25-40kvm
Planlösning Populärt
Melissa
Från 2 550 kr/mån
1.5 rum 25-40kvm
Planlösning
Camilla
Från 2 550 kr/mån
1.5 rum 25-40kvm
Planlösning
Lovelia
Från 2 550 kr/mån
1.5 rum 25-40kvm
Planlösning
Victoria
Från 2 550 kr/mån
1.5 rum 25-40kvm
Planlösning Populärt
Maria
Från 2 550 kr/mån
1.5 rum 25-40kvm
Planlösning
Theo
Från 2 550 kr/mån
2 rum 25-40kvm
Planlösning
Minea
Från 2 550 kr/mån
1.5 rum 25-40kvm
Planlösning
Sugi Ban
Från 2 550 kr/mån
1.5 rum 25-40kvm
Planlösning
Zen
Från 2 550 kr/mån
1.5 rum 25-40kvm
Planlösning
Filippa
Från 2 550 kr/mån
1.5 rum 25-40kvm
Planlösning
Linnea
Från 2 550 kr/mån
1.5 rum 25-40kvm
Planlösning
Ralf
Från 2 550 kr/mån
1.5 rum 25-40kvm
Ladda upp din befintliga offert – vi matchar och ger dig ett bättre pris!
Modulhus matchar alltid andra aktörers priser så att du får mer hus för pengarna. Fyll i dina uppgifter så sammanställer vi ett bättre erbjudande för att trygga din bästa affär. Läs mer i detalj om vår prisgaranti

Går du i tankarna att bygga ett Attefallshus?

Ett nyckelfärdigt attefallshus byggs i en torr och varm fabriksmiljö där väder och vind aldrig påverkar slutresultatet. Tack vare den strömlinjeformade processen så blir husbygget både noggrant, snabbt, det blir mindre spillmaterial och din tomt slipper se ut som en byggarbetsplats. Husen är färdig isolerade och vinterbonade och det är bara att ta fram nyckeln och flytta in. Vi sköter med leveransen av huset och mobil kranlyft upp till 10 000 kr ingår alltid.

Fördelar med att köpa ett nyckelfärdigt Attefallshus:

Du behöver inte vara engagerad hela byggprocessen och du vet redan innan vad den totala kostnaden kommer bli och du slipper så vis oväntade utgifter. Hos oss ingår handläggningen av ditt startbesked utan extra kostnad.

  • Lyfts på smidigt på plats med mobilkran.
  • Det tar inte mer än några timmar att installera
  • Nyckelfärdigt hus på leveransdagen,vrid nyckel flytta in
  • Smidig leverans i hela Sverige
  • Husbygge på autopilot med Modulhus totalentreprenad
  • Fabrikstillverkat hus enligt svenska regelkrav och BBR

Anpassa ditt Attefallshus efter önskemål och din budget med husbyggaren Online!

Våra attefallshus mellan 25-40 kvm går att anpassa i hundratals olika variationer och alternativ, allt från budget till lyx för att passa dina personliga önskemål. Du kan helt skräddarsy ditt nya hus online med vårt digitala verktyg husbyggaren. Du får ett fast pris som är giltigt under 30 dagar utan några extra kostnader eller luddiga formuleringar. Priset är givetvis fast pris så du slipper oväntade utgifter. Om du har fått ett bättre pris hos annan aktör på likvärdig produkt tryggar du priset med Modulhus smarta prisgaranti! Vi matchar konkurrentens pris och låter dig ta del av någon av våra tillvals kampanjer kostnadsfritt. Kontakta din säljare för mer information. Välj stilen som passar ditt boningshus bäst, tex New England stil, funkis eller modern. Välj tak: rakt tak, sadeltak, mansardtak eller pulpet. Vi har hus med en eller fler ingångar, separat sovrums ingång, loft eller inte. Matcha ditt attefallshus med våra exklusiva, friggebodar och bastuhus, köp ett komplett bostads paket från Modulhus.se.

Exklusiva materialval:
Vi samarbetar med utvalda beprövade svenska varumärket du som kund känner igen både interiört och exteriört. Välj enkelt dina val i vår husbyggare online!

Kvadratsmart planlösning:
Våra arkitekter har utformat våra attefallshus med en smart planlösning som gör att våra 30 kvm känns betydligt större än det låter. Här får du 4 meter i nockhöjd inklusive loft och ett hus anpassat för åretruntboende. Riktiga trappor och bekväma förvaringsutrymmen, För att se planlösning på våra Attefallshus kan du klicka på enskild hus för mer detaljer. Våra hus är anpassade för både familjens tonåring eller generationsboendet. Kvadratsmart och tillgängligt.

Vanliga frågor om Attefallshus och byggprocessen

Svenska folkets Attefallshus leverantör sedan 2014

Modulhus grundades i samband med reformen om bygglovsbefriade Attefallshus som klubbades igenom 2014 och är numera marknadsledande inom nyckelfärdiga attefallshus. Vi tillverkar även villor, friggebodar och bastuhus av hög kvalitet till ett pris som tål att jämföras.

Vårt mål att vara en innovation när det kommer till byggnation av attefallshus enligt gällande regler och det är få som kan tävla med oss i kvalitet. Våra attefallshus har precis lika hög kvalitet som ett vanligt hus, med precis samma teknik och produktion etapper som vid ett tillverkning av boningshus. Principen är samma, bara storleken som skiljer!

Bostadshus enligt Boverkets regelkrav

Våra attefallshus är anpassade att användas som permanent bostad, Året runt. Våra attefallshus ska användas som bostäder och uppfyller Boverkets krav. Företagets huvudsyfte är att skapa bostäder enligt gällande praxis samt Sveriges bostadsbrist. Vid köp ingår därför Konstruktionsritningar med Vatten samt avlopp, energibalansberäkningar samt el redovisat. Ett attefallshus måste även vara tillgänglighetsanpassat för att du ska få ha det som en bostad. Många väljer investera i ett Attefallshus till barnens första bostad eller att hyra ut för passiva inkomster. Det finns många skäl till varför du ska investera i ett Attefallshus.

Vill du hellre ha en komplementbyggnad, då kan givetvis ta bort kök och våtrum och ha det som en exklusiv gäststuga eller liknande. Senare kan du själv enkelt konvertera huset till bostad genom ett besök hos IKEA och en hantverkare!

Bolundare 30 Kvm

Sedan 1 mars är det tillåtet att uppföra 30 kvm Bolundare, Attefallshus utan bygglov. Med vår smarta planlösning så får du byggarea på 30 kvadratmeter och hela 4 meter i nockhöjd i våra hus, så har våra hus utrustas med sovloft vilket utökar boende arean upp till hela ca 43 kvm. Mer än tillräckligt för ett bekvämt boende för 2 personer! Lyfts på plats som en hel modul på din tomt.

Alla våra attefallshus är isolerade

Vi tänker på hållbarhet och ekologi åt dig, alla Attefallshus i vårt sortiment är alltid isolerade och är lämpliga för vinterboende i nordiskt klimat enligt riktlinjerna i BBR. Ett nyckelfärdigt Attefallshus från modulhus levereras färdigt och isolerat i väggar, tak och golv. Vår konstruktion håller kylan ute och värmen inne. Det ger därmed låga uppvärmningskostnader för dig som husägare med nästintill passivhus värden. Du väljer själv hur du vill komplettera med radiatorer eller golvvärme eller värmepump, du väljer själv med vårt digitaliserade verktyg husbyggaren Online!