Gästhus

Köp Gästhus hos Modulhus – Brett sortiment av Gästhus

Nyckelfärdiga Gästhus

Våra gästhus

Vi på Modulhus bygger färdiga gästhus/komplementhus. Perfekt med extra utrymme när släkten hälsar på eller när barnen vill flytta hemifrån. Med våra bygglovsfria gästhus så kallade “ Attefallshus”.

Gäststuga på 25 kvm – 40 kvm

Vi har gäststugor på 25 kvm, men tack vare den höga takhöjden får du en ytterligare utrymme med sovloft som ger en total yta på cirka 38 kvm. Vi har arkitektritade gäststugor med smarta lösningar så du får ut maximalt av boytan. Välj om du vill lägga till en altan, bastu, förråd, kök, wc/dusch. Vi har flertal flexibla designer som passar in på alla tomter.

Vinterbonad gäststuga

Lite extra utrymme hemma har alla någonsin behövt. Våra gästhus är vinterisolerade så att du kan använda det året runt. Utnyttja utrymmet som gästhus,hemmakontor, hobbyrum m fl.
Numera väljer många satsa på en komplementbostad som kan öka värdet på boningshuset. Oavsett om det skall hyras ut eller brukas själv.

Våra gästhus är nyckelfärdiga och lyfts på plats med kranbil och monteras helt klart av vårt team. Du kan flytta in direkt!

Vid köp av ett gästhus så hjälper vi dig kostnadsfritt med bygganmälan till kommun, samt gratis leverans och kranlyft upp till 10 000 kr.

Snart kommer nya lagen om bygglovsfritt 30 kvm, som gör att det är möjligt att bygga gäststugor på 30 kvm och redan nu kan du preliminär anmäla ditt intresse på det med en förmånlig rabatt på 5 %. Den lagen förväntas träda in första mars 2020.

 

Se våra attefallshus

Se våra fritidshus

Kontakta oss