FRITIDSHUS

Brett sortiment av Nyckelfärdiga Fritidshus av svenskt trä

Alla
  • Alla
  • Klassiska hus
  • Moderna hus
  • New England hus
NYHET!

Priser från 1,770,000.00kr

Villa Blanka

VI ORDNAR TRANSPORTEN
4
1
LOFT
87kvm
TOTALENTREPRENAD I HELA
Villa Blanka är ett arkitektritat hus där hela livet får plats. Här finns möjlighet till såväl ensamtid som stort socialt umgänge. Huset är välplanerat och hemtrevligt, något som märks redan i hallen där du kan klä av dig vardagsbekymren i…
LÄS MER BÖRJA BYGGA
NYHET!

Priser från 1,650,000.00kr

Villa Vårvinga 81

VI ORDNAR TRANSPORTEN
4.5
1
LOFT
81-89 kvm
TOTALENTREPRENAD I HELA
Villa Vårvinga 81 samt villa Vårvinga 66 är två optimalt planerade hus för en familjeweekend upp till skärgårdshuset för middag och mys framför braskaminen när maten tillagas för kvällens bjudning. På kvällen kan man somna på soffan framför brasan eller…
LÄS MER BÖRJA BYGGA
NYHET!

Priser från 1,520,000.00kr

Villa Vårvinga 66

VI ORDNAR TRANSPORTEN
3.5
1
LOFT
66-70 kvm
TOTALENTREPRENAD I HELA
Villa Vårvinga 66 samt villa Vårvinga 81 är 2 stycken optimalt planerade hus för en familje weekend upp till skärgårdshuset för middag och mys framför braskaminen när maten tillagas för kvällens bjudning. På kvällen kan man somna på soffan framför…
LÄS MER BÖRJA BYGGA

Priser från 2,310,000.00kr

Villa Sagahem

VI ORDNAR TRANSPORTEN
4.5
1
Bastu
103kvm
TOTALENTREPRENAD I HELA
Det här huset har en unik planlösning och en vacker fasad. Tack vare den smarta planlösningen så finns det plats för minst åtta sovplatser och är perfekt för dig med en stor familj eller du som gillar att ha gäster…
LÄS MER BÖRJA BYGGA

Priser från 1,190,000.00kr

Villa Glimhem

VI ORDNAR TRANSPORTEN
2.5
1
LOFT
46kvm
TOTALENTREPRENAD I HELA
Det här huset andas elegans och lyx. De stora fönsterpartierna  ger ett vackert ljusinsläpp och en fin utsikt från loftet och den smarta planlösningen gör att huset känns rymligt trots få kvadrat.
LÄS MER BÖRJA BYGGA

Priser från 2,300,000.00kr

Villa Himlavalv

VI ORDNAR TRANSPORTEN
6-7
1
U-format
115kvm
TOTALENTREPRENAD I HELA
Detta hus är framtaget med fokus på funktion, teknik och estetik. Villa himlavalv är ett himmelskt vackert hus som andas frid och harmoni, här kan du sitta vid elstaden, titta ut mot utsikten och bara koppla av och njuta av…
LÄS MER BÖRJA BYGGA

Priser från 1,280,000.00kr

Villa Solice

VI ORDNAR TRANSPORTEN
2
1
Takterrass
54kvm
TOTALENTREPRENAD I HELA
Ett stilrent och unikt hus med takterrass och glasräcke som ger huset en lyxig finish. Villa Solice har tagits fram med fokus på både funktion och estetik.
LÄS MER BÖRJA BYGGA

Priser från 1,460,000.00kr

Villa Gnistra Li

VI ORDNAR TRANSPORTEN
2.5
1
62kvm
TOTALENTREPRENAD I HELA
Villa Gnistra Li är ett vackert funkishus med rymlig planlösning i vår huskollektion, vilket gör att den passar perfekt som ett permanentboende för en hel familj. Villa Gnistra Li’s layout är förnuftig, vilket innebär att du som bor där kan…
LÄS MER BÖRJA BYGGA

Priser från 1,180,000.00kr

Villa Nicholine

VI ORDNAR TRANSPORTEN
3
1
LOFT
54kvm
TOTALENTREPRENAD I HELA
Ett drömlikt fritidshus med stora glaspartier, detta hus tillsammans med en vacker utsikt kommer det bli svårt att slita sig bort från denna ljuvliga drömbostad. Förutom vacker estetik har huset även en utmärkt planlösning.
LÄS MER BÖRJA BYGGA

Priser från 780,000.00kr

Stilla Ro

VI ORDNAR TRANSPORTEN
2
1
Kök
39kvm
TOTALENTREPRENAD I HELA
Detta fridfulla fritidshus har stora glaspartier på varsitt håll som bidrar till fantastiskt ljusinsläpp. Husets smarta funktion och planlösning kommer inte att göra er besvikna!
LÄS MER BÖRJA BYGGA

Nyckelfärdiga fritidshus

Vi på Modulhus erbjuder fritidshus som harmoniserar vackert med alla typer av omgivningar. Vi erbjuder en unik helhetslösning för dig som funderar på att bygga ett fritidshus för att kunna spendera din heliga fritid på. Våra fritidshus är tillverkade av hög standard och är byggda med den kvalitet som kännetecknar Modulhus. Så är det ett högkvalitativt fritidshus du är ute efter så har vi lösningen för dig.

Fritidshus i harmoni

Vi erbjuder nyckelfärdiga fritidshus i smakfull design och modeller som: klassisk, modern och trendig stil. Vi finns där och guidar dig mellan våra husmodeller, för att hjälpa dig att hitta det hus som passar just dig och den känsla du vill nå fram.

Modulhus som Fritidshustillverkare

Att bygga fritidshus är en stor investering och för oss är det viktigt att våra kunder är trygga med oss som fritidshustillverkare. Alla våra fritidshus är arkitektritade och håller den höga standard som alltid kännetecknar Modulhus som varumärke.

Fritidshus med året runt boende

Vare sig du vill använda ditt fritidshus som just ett fritidshus eller för permanent boende så behöver du inte välja. Redan i grundutförandet är de utrustade med isolering för året runt boende. Oavsett om du vill ha ett litet eller stort fritidshus så har vi det som passar dig och dina behov.

Våra fritidshus är vinterbonat

Alla våra Fritidshus är isolerade så att du kan ha det vinterbonat och uppvärmt året runt. Det kan därmed användas som permanentbostad.

En enkel köpprocess

Vi vet att du säkert har mycket i din vardag och bara längtar till att få koppla av i ditt nya fritidshus. Därför har vi lagt stor vikt vid att erbjuda en enkel köpprocess som guidar dig mellan de olika tillvalen och utgår från dina unika behov. Med vårt flexibla byggsystem i modulblock kan du få ett leveransklart fritidshus inom kort och slippa oförutsedda utgifter. Självklart hjälper vi till med allt förarbete i form av husgrund och ansökningar till kommunen. Vi vill erbjuda dig en helhetslösning där du så snabbt som möjligt ska få tillgång till ditt nya hus. 

Upplev enkelheten med ett nyckelfärdigt fritidshus

Genom att köpa ett nyckelfärdigt fritidshus kan du flytta in samma dag som leverans och få ett som hus som är mer eller mindre underhållsfritt i många år. Vi levererar fritidshus med i vackra tidlösa modeller i klassisk, modern, med eller utan loft och trendig stil över hela Sverige. Fullt utrustade med isolering, så att du och dina nära och kära kan njuta av ett året runt boende.

Vi hjälper dig att byggnationen av ditt fritidshus, med allt från bygglov till leverans och slutbesktning. Vi har snabba leveranser och ombesörjer frakt och kranlyft upp till 10 000kr. Tveka inte att höra av dig om det är något du undrar över!

 

Vanliga frågor om att bygga Fritidshus

Hur lång tid tar det att bygga ett hus själv?

Att bygga ett hus själv kan ta oväntat lång tid, eftersom det kan vara fler än en entreprenör inblandad och ofta är dom beroende av varandra för att kunna färdigställa ditt hus. Andra orsaker som kan påverka tiden för handläggning av bygglov eller faktorer som väder. Man vill ogärna ha en hus stomme utan tak under vinterhalvåret. Det kan orsaka fukt och mögelskador. 

Är det billigare att bygga sitt hus själv?

Det blir oftast dyrare än vad man har tänkt från början. Detta kan bero på många olika faktorer och det kan tillkomma ÄTA arbeten som kan bli kostsamma för dig som kund. även tillval och oförutsedda förhållanden kan påverka prisbilden. Det är klokt att upphandla en totalentreprenad för att begränsa alla kostnader och ansvar till en total entreprenör som ansvarar mot dig som kund.

Hur lång är leveranstiden?

I standardutförande och i enlighet med våra processer och policy att kunna hålla en leveranstid på 12-16 veckor.

Hur lång tid tar det från beställning till ett färdigt Fritidshus?

Från beställning till ett nyckelfärdigt inflyttningsklart hus är tidsplanen vanligtvis mellan 12-16 veckor

Hur lång tid kan det ta med ett bygglov?

Enligt svensk lag ska kommunen meddela ett startbesked på ett komplett bygglovs ärende senast 10 veckor efter ansökan.

Levererar ni Fritidshus över hela Sverige?

Modulhus levererar fritidshus över hela skandinavien där transportmöjligheter för Modulerna finns. Eftersom vi bygger husen nyckelfärdiga i egen fabrik är det bara destinations rutten som kan sätta eventuella hinder. I Norge levererar vi våra hus under vårt ägda varumärke Modulboolig.no

Bygger ni mer än bara Fritidshus?

Modulhus koncernen bygger Bostadsrätt föreningar BRF, Villor, Parhus, Fritidshus, Attefallshus.

Var får man bygga ett Fritidshus?

Du kan bygga ditt fritidshus på en fastighet eller tomt som är detaljplanerad med en byggrätt. Därefter väljer du ut ett passande fritidshus.

Lönar det sig att bygga ett Fritidshus?

Det lönar sig att bygga ett fritidshus. Fastigheter är oftast en lönsam affär för dig som kund då det skjuter i värde när du förädlar tomten med ett hus. Sedan är det sociala värdet ännu högre för dig och din familj där ni kan njuta med vänner och familj.

Vad tillkommer på priset?

Utöver priserna på verktyget husbyggaren tillkommer endast kostnader för markarbetet samt kommunens kostnader.

Vad rekommenderar ni för uppvärmning?

Vi rekommenderar golvvärme, element, luftvärmepump som uppvärmning av ert fritidshus

Kan man göra ändringar på era hus?

Man kan göra väldigt många ändringar med verktyget “Husbyggaren” och skräddarsy sitt hus hur man vill. Vill man göra ändringar utöver det måste man kontakta en projektledare hos oss och informera om önskemålen.

Jag vill ha en bastu istället för kök, är det möjligt?

Ja det går givetvis att få en bastu i sitt fritidshus, kontakta oss.

Får jag bygga en källare under mitt Fritidshus?

Du kan bygga källare under ditt fritidshus sålänge ytan ovanför mark inte överskrider byggrätten.

Utför ni grundläggningsarbeten?

Vi erbjuder totalentreprenad i hela Sverige. Enkelt och smidigt!

Kan man bygga om ett fritidshus till permanent boende?

Ja det går, det går även att bygga ut huset. Många väljer att köpa ett fritidshus och bygga om det till permanentboende. 

Vad innebär ett prefabricerade fritidshus?

Prefabricerat hus betyder att vi bygger huset nyckelfärdigt och levererar till din tomt för slutgiltig installation.

Ingår frakt lyftkran & Montering ingår i priset

Frakten och Lyftkranen ingår inte i husets pris men du kan lägga på fraktkostnaden under verktyget husbyggaren. Lyftkranen upphandlas separat då varje tomt ser olika ut och kapaciteten på kranen varierar.

Erbjuder ni finansiering?

Modulhus Bank erbjuder finansiering genom våra samarbetspartners till en låg ränta och en handpenning på endast 30% av husets pris, Kontakta oss för mer information.

Vad har ni för prislista på fritidshus?

Du bestämmer själv priset på ditt hus med verktyget Husbyggaren och hur mycket du vill extrautrusta huset. Modulhus grund priser begrundas på svenska marknadspriser i praxis med marknaden

Säljer ni enbart Fritidshus?

Modulhus säljer Villor, Bostadsrättföreningar BRF samt fritidshus och attefallshus.

Hur lång tid tar det för kommunen att handlägga en ansökan för ett fritidshus?

Enligt svensk lag skall en komplett bygganmälan beviljas inom 10 veckor från ansökningsdatum

Hur ser det ut med rotavdrag på fritidshus?

ROT avdrag gäller inte på nyproduktion

Kan man bygga källare till fritidshus?

Man kan bygga källare till sitt fritidshus.