Fritidshus

Brett sortiment av nyckelfärdiga fritidshus av svenskt trä

39-115 Kvm

Drömmer du om ett helt eget fritidshus att längta till ? Kanske värma upp braskaminen och bastun och bara slappna av med en intressant bok? Bygg ditt nya premium fritidshus i vår husbyggare online och få pris direkt. tittar du på flera leverantörer kan du Trygga ditt husköp med Modulhus PRISGARANTI! Vi matchar alltid andra aktörers pris och ser till att du som kund får med allt du behöver så ditt fritidshus köp blir som förväntat till den lägsta möjliga prislappen. Våra fritidshus tillverkas helt nyckelfärdiga i varm fabriksmiljö enligt Boverkets regler med en grön och hållbar konstruktion. Vi ordnar med transporten av fritidshuset och bygglovet så allt blir som planerat. Vi levererar fritidshus i Sverige året runt. Husbyggnation på autopilot med Modulhus!

Läs mer

Alla
  • Alla
  • Klassiska hus
  • Moderna hus
  • New England hus
Villa Gotland
Från 1,505,000 kr
2-3 rum 95kvm
Villa Solglänta
Från 1,430,000 kr
3 rum 90 kvm
Villa Blanka 100
Från 1,580,000 kr
4 rum 100kvm
Villa Blanka
Från 1,385,000 kr
4 rum 87kvm
Populärt
Villa Vårvinga 81
Från 1,295,000 kr
4.5 rum 81-89 kvm
Villa Vårvinga 66
Från 1,070,000 kr
3.5 rum 66-70 kvm
Villa Sagahem
Från 1,665,000 kr
4.5 rum 103kvm
Villa Glimhem
Från 770,000 kr
2.5 rum 46kvm
Villa Himlavalv
Från 1,845,000 kr
6-7 rum 115kvm
Villa Solice
Från 890,000 kr
2 rum 54kvm
Populärt
Villa Gnistra Li
Från 1,010,000 kr
2.5 rum 62kvm
Populärt
Villa Nicholine
Från 890,000 kr
3 rum 54kvm
Stilla Ro
Från 625,000 kr
2 rum 39kvm
Ladda upp din befintliga offert – vi matchar och ger dig ett bättre pris!
Modulhus matchar alltid andra aktörers priser så att du får mer hus för pengarna. Fyll i dina uppgifter så sammanställer vi ett bättre erbjudande för att trygga din bästa affär. Läs mer i detalj om vår prisgaranti

Nyckelfärdiga fritidshus

Vi på Modulhus erbjuder fritidshus som harmoniserar vackert med alla typer av omgivningar. Vi erbjuder en unik helhetslösning för dig som funderar på att bygga ett fritidshus för att kunna spendera din heliga fritid på. Våra fritidshus är tillverkade av hög standard och är byggda med den kvalitet som kännetecknar Modulhus. Så är det ett högkvalitativt fritidshus du är ute efter så har vi lösningen för dig.

Fritidshus i harmoni

Vi erbjuder nyckelfärdiga fritidshus i smakfull design och modeller som: klassisk, modern och trendig stil. Vi finns där och guidar dig mellan våra husmodeller, för att hjälpa dig att hitta det hus som passar just dig och den känsla du vill nå fram.

Modulhus som fritidshustillverkare

Att bygga fritidshus är en stor investering och för oss är det viktigt att våra kunder är trygga med oss som fritidshustillverkare. Alla våra fritidshus är arkitektritade och håller den höga standard som alltid kännetecknar Modulhus som varumärke.

Fritidshus med året runt boende

Vare sig du vill använda ditt fritidshus som just ett fritidshus eller för permanent boende så behöver du inte välja. Redan i grundutförandet är de utrustade med isolering för året runt boende. Oavsett om du vill ha ett litet eller stort fritidshus så har vi det som passar dig och dina behov.

Våra fritidshus är vinterbonat

Alla våra fritidshus är isolerade så att du kan ha det vinterbonat och uppvärmt året runt. Det kan därmed användas som permanentbostad.

En enkel köpprocess

Vi vet att du säkert har mycket i din vardag och bara längtar till att få koppla av i ditt nya fritidshus. Därför har vi lagt stor vikt vid att erbjuda en enkel köpprocess som guidar dig mellan de olika tillvalen och utgår från dina unika behov. Med vårt flexibla byggsystem i modulblock kan du få ett leveransklart fritidshus inom kort och slippa oförutsedda utgifter. Självklart hjälper vi till med allt förarbete i form av husgrund och ansökningar till kommunen. Vi vill erbjuda dig en helhetslösning där du så snabbt som möjligt ska få tillgång till ditt nya hus.

Upplev enkelheten med ett nyckelfärdigt fritidshus

Genom att köpa ett nyckelfärdigt fritidshus kan du flytta in samma dag som leverans och få ett som hus som är mer eller mindre underhållsfritt i många år. Vi levererar fritidshus med i vackra tidlösa modeller i klassisk, modern, med eller utan loft och trendig stil över hela Sverige. Fullt utrustade med isolering, så att du och dina nära och kära kan njuta av ett året runt boende.

Vi hjälper dig att byggnationen av ditt fritidshus, med allt från bygglov till leverans och slutbesktning. Vi har snabba leveranser och ombesörjer frakt och kranlyft upp till 10 000kr. Tveka inte att höra av dig om det är något du undrar över!

Vanliga frågor om att bygga fritidshus