Lönar det sig att bygga ett Attefallshus?

Att bygga ett Attefallshus som  tomtägare brukar ofta ge värdeökning för fastigheten men även hyresintäkter för dom som vill hyra ut.

Ett Attefallshus går baka in i befintligt huslån

Du kan välja att baka in privatlånet i ditt bolån och därmed få en lägre ränta. Med rätt kalkyl och planering kan attefallshuset bli självförsörjande.

Husen på sina 30 byggda kvadratmeter har skapat stora möjligheter för landets alla tomtägare i form av en värdeökning för fastigheten men även hyresintäkter för dem som vill hyra ut.

Många behöver någonstans att bo, framför allt i större städer. Har du då ett attefallshus som det går att bo i har du stora chanser att tjäna extra pengar genom att hyra ut det. Ser man till annonser på sajter som förmedlar uthyrning mellan privatpersoner ligger priset för att hyra ett möblerat attefallshus på 25-30 kvadratmeter i en närförort till Stockholm mellan 8 500 kronor och 12 000 kronor.

Den intäkten är en väldigt säker avkastning för dig menar vi på Modulhus samtidigt som du hjälper till att lösa bostadsbristen.

Lönar det sig att bygga ett Attefallshus?

Se videon där vi förklarar närmre!

Lönar sig ett Attefallshus? from Modulhus on Vimeo.

Husleverantör och husföretaget Modulhus

Modulhus grundades i samband med reformen om bygglovsbefriade Attefallshus som klubbades igenom 2014. Efter detta har vi strävat efter att bli Sveriges största leverantör av komplementbostäder och Attefallshus. Vi projekterar och bygger hus i alla storlekar till den offentliga och den privata sektorn.