Modulhus bygger Sveriges första Attefallshus THEO 30 kvadrat

Modulhus bygger Sveriges första 30 kvadrat Attefallshus THEO

Modulhus är först ut av alla leverantörer att presentera ett Attefallshus på 30 kvadratmeter till Svenska befolkningen.

vi har valt en redan populär husmodell med två stycken separata loft som kandidat där vi redan ser vilken stor skillnad dom 5 extra kvadratmeter gör för hur man upplever ytan i Attefallshuset. Attefallshus THEO 30 tillsammans med terass på 25 kvadrat ger ett otroligt utrymme på 55 kvadrat totalt och allt rymms inom den nya lagen om Attefallshus 30 kvadrat.

THEO 30 funktion i helhet

Huset är byggt och isolerat för åretruntboende och briljerar genom att ha en unik planlösning som möjliggör övernattnings möjlighet för upp till sex personer. Genom att ha två stycken separata sovloft med fyra sovplatser och en bäddsoffa på nedre plan. storleken på huset upplevs betydligt större än 30 kvadratmeter eftersom huset har en terasslösning med tak som sitter ihop med huset (tillval). Där kan man grilla på sommaren eller ta en drink på kvällen i soffgruppen. Huset är av hög kvalitet och mycket väl genomtänkt av Modulhus som ambassadörer. Huset har gott om förvaring och två stycken riktiga trappor med stå höjd på loftet. Huset levereras helt nyckelfärdigt hem till dig nyckelfärdigt, och du kan njuta och övernatta i huset direkt.

Inredningen i THEO 30

Köket är fullt utrustat för åretruntboende med det dagliga livet i fokus. Vitvaror från Electrolux. Badrum i exklusivt utförande med kakel samt klinkers och golvvärme i badrum som standard. Huset är designat för att skapa möjligheten till att sätta upp en platt-tv utan sladd trassel för lugna kvällar framför tv:n och binder ihop helheten i Attefallshuset och skapar en social miljö.

THEO 30 exteriört

Attefallshuset har en stålkonstruktion som tillåter extra rymlighet och rörlighet. Med stålkonstruktion kan huset lättare flyttas och transporteras samt att konstruktionen tillåter att höjden på loftet blir högre. Huset är isolerat för åretrunt boende. Fasaden är klädd med stående träpanel samt en stenliknande panel för att ge en exklusiv känsla. Taket har en minimal lutning för att utöka takhöjden ytterligare. Huset har dessutom ett uterum på 25 kvm som tillval. Då blir den totala storleken 55 kvadrat.

 

 

Husleverantör och husföretaget Modulhus

Modulhus grundades i samband med reformen om bygglovsbefriade Attefallshus som klubbades igenom 2014. Efter detta har vi strävat efter att bli Sveriges största leverantör av komplementbostäder och Attefallshus. Vi projekterar och bygger hus i alla storlekar till den offentliga och den privata sektorn.