Hyr ut ditt attefallshus och få passiva inkomster

Familjen S köpte sitt Attefallshus av oss på Modulhus och började hyra ut sitt hus på tomten. På så vis fick dom varje månad extra inkomster från hyresintäkterna och mer tid över att till att göra annat kul. Att få in hyresintäkter varje månad är en dröm för många!

Att hyra ut ett Attefallshus till privatpersoner kan bli en förmånlig affär

Ser man till hyresannonser på bostadsförmedlingssajter så kan ett möblerat Attefallshus på 25-30 kvadratmeter i en närförort till Stockholm generera mellan 8 500 kronor och 12 000 kronor extra inkomst varje månad. 

Som privatperson har du 40 000 skattefritt per år vid privatuthyrning schablonavdraget. Hyr du din privatbostad för mer så behöver du redovisa överskottet som inkomst av kapital, den skatten är 30 procent.

Alla som har tomt i Sverige idag får bygga ett Attefallshus bygglovsfritt. Det enda som krävs är ett startbesked från kommunen och vips så har du möjligheten att hyra ut ett extra boende för en bra slant varje månad.

Vi hjälper dig med hela köpprocessen sköter startbeskedet år dig!

Vad kan den extra passiva hyresintäkter användas till?

Tänk dig bara tanken att få en löneförhöjning, vanligtvis efter flera månaders arbete får du som förtjänst en löneförhöjning på några hundralappar i månaden. I detta fall får du en extra inkomst på flera tusenlappar!

Du kan amortera på lånet, eller varför inte ta den där semestern familjen alltid försökt att planera in där pengarna inte räckt till.  Fantasin har inga gränser, vad vill du använda pengarna till?

Vi på Modulhus gör det möjligt för dig med extra utrymme på din tomt att bidra till bostadsbristen. Samtidigt underlättar din vardagsekonomi.

Lönar det sig att bygga ett Attefallshus? Se videon där vi förklarar närmare!

Se våra Attefallshus

Vi på modulhus.se tillverkar nyckelfärdiga Attefallshus som är inflyttningsklara vid leverans!

Husleverantör och husföretaget Modulhus

Modulhus grundades i samband med reformen om bygglovsbefriade Attefallshus som klubbades igenom 2014. Efter detta har vi strävat efter att bli Sveriges största leverantör av komplementbostäder och Attefallshus. Vi projekterar och bygger hus i alla storlekar till den offentliga och den privata sektorn.