Hyr ut ditt attefallshus och få passiva inkomster

passiv inkomst attefallshusFamiljen S köpte sitt Attefallshus av oss på Modulhus och började hyra ut sitt attefallshus på tomten. På så vis fick dom varje månad passiva extra inkomster från hyresintäkterna.

Att hyra ut ett Attefallshus till privatpersoner kan bli en förmånlig affär

Ser man till hyresannonser på bostadsförmedlings sajter så kan ett möblerat Attefallshus på 25-30 kvadratmeter i en närförort till Stockholm generera mellan 8 500 kronor och 12 000 kronor extra inkomst varje månad. Som privatperson får du 40 000 skattefritt per år vid privatuthyrning med schablonavdraget. Hyr du din privatbostad för mer så behöver du redovisa överskottet som inkomst av kapital.

Alla som har tomt i Sverige med en huvudbyggnad får idag får bygga ett 30 kvm Attefallshus bygglovsfritt. Det enda som krävs är ett startbesked från kommunen och vips så har du möjligheten att hyra ut ett extra boende för en bra slant varje månad.

Om du vill kan du använda en hyresförmedlare som hjälper dig med uthyrningen.

  • För längre uthyrning kan du använda Samtrygg.se exempelvis.

Vad kan den extra passiva hyresintäkter användas till?

Tänk dig bara tanken att få en löneförhöjning, vanligtvis efter flera års arbete får du som förtjänst en löneförhöjning på några hundralappar i månaden. I detta fall får du en extra inkomst på flera tusenlappar varje månad. Med inkomsten kan du exempelvis amortera extra på huslånet, eller varför inte ta den där semestern familjen alltid försökt att planera in där pengarna inte räckt till. Fantasin har inga gränser, vad vill du använda pengarna till?

Vi på Modulhus gör det möjligt för dig med extra utrymme på din tomt att bidra till bostadsbristen och samtidigt underlättar din vardagsekonomi.

Lönar det sig att bygga ett Attefallshus? Se videon där vi förklarar närmare

Vi på Modulhus.se tillverkar nyckelfärdiga attefallshus som är inflyttningsklara vid leverans!

I nedan video berättar The Chrono Guys som House hackning.

Husleverantör och husföretaget Modulhus

Modulhus grundades i samband med reformen om bygglovsbefriade Attefallshus som klubbades igenom 2014. Efter detta har vi strävat efter att bli Sveriges största leverantör av komplementbostäder och Attefallshus. Vi projekterar och bygger hus i alla storlekar till den offentliga och den privata sektorn.