Sommarstuga

Köp Sommarstuga hos Modulhus – Brett sortiment av nyckelfärdiga sommarstugor

Nyckelfärdiga Sommarstuga

Bygga en sommarstuga

Att bygga en liten sommarstuga att spendera sommaren vid är mångas dröm. Du kan designa din stuga via vår Husbyggare och välja exteriör så att den passar bra in i miljön du planerat har din sommarstuga. Även fast du kanske endast tänkt att spendera tiden  i din stuga på sommaren så ingår det i alla våra sommarhus vinterisolering.

Bygga en gäststuga på tomten

Förr i tiden var en stuga något enkelt och vi byggde ofta den själv med lösvirke, idag väljer dom flesta att bygga en enkel stuga med hjälp av färdiga moduler som byggs i fabrik. Många som först börjat med en mindre stuga bygger med tiden ut med flera moduler vilket gör det flexibelt när man vill ha större kvm.

Stuga

En stuga går ofta under namnet Attefallhus och innebär att du föra upp 30 kvm utan bygglov. Har du en gård och vill bygga en stugby så brukar dessa småhus vara en bra lösning. Då stugorna uppförs på moduler och placeras på plintgrund, så kan du enkelt flytta plats på husen om så önskas med hjälp av en kran.

Många väljer att bygga en Attefallshus stuga på föräldrarnas tomt eller köpa loss en mindre tomt som en investering. Väljer du däremot att uppföra en stuga på en fristående tomt behöver du ansöka om bygglov. Förr innan lagen kom 2014 valde dock många att bygga en friggebod men numera ser fler fördelar med en stuga som är anpassade åretruntboende.

 

Våra sommarstugor

 Visa sommarstuga

Kontakta oss