10 ton Attefallshus kommer lastat

Om båtarna kan segla över Östersjön och vägarna fram till den blivande tomten är 4,5 meter breda så kan vi på Modulhus komma med lastbilen och lyfta av det nyckelfärdiga huset på tomten. Det behövs med andra ord lite svängrum. Beroende på vilken placering på tomten du valt så krävs det antingen den lilla eller stora lyftkranen. 

Attefallshus som Attefallshus?

Nja inte riktigt skulle vi säga, våra hus väger ca 10 ton och jämfört mot många konkurrenter på marknaden vars hus väger ca 6 ton så är det nästa som att få 2 hus för priset av ett.

Vi använder oss av det bästa svenska träet från Stora enso och tycker att väggtjocklek är en stor grej, därför har våra hus en väggtjocklek på ca 300 mm vi bygger för hållbarhet och målet är att huset ska stå i många år till nästa generation. Dessutom är ett välisolerat hus viktigt för bättre energi hållning och en bättre miljö. Det finns med andra ord en hel del som påverkar varför våra Attefallshus är bland dom tyngsta på marknaden.

Som ni förstår är det viktigt med en stabil grund till ditt Attefallshus och vi har tidigare bloggat om grunder här för den som vill djupdyka.

Husleverantör och husföretaget Modulhus

Modulhus grundades i samband med reformen om bygglovsbefriade Attefallshus som klubbades igenom 2014. Efter detta har vi strävat efter att bli Sveriges största leverantör av komplementbostäder och Attefallshus. Vi projekterar och bygger hus i alla storlekar till den offentliga och den privata sektorn.