null

I leveransen av ert Attefallshus ingår kranlyft upp till 10 000 kr. Det handlar om ett kortare lyft där mobilkran ej behövs. Är lyftet längre debiteras beställaren för extrakostnaden.

I regel ingår leverans av huset i huspriset men skulle ej budgeterade kostnader tillkomma debiteras beställaren.

Huset levereras som huskropp, nyckelfärdigt eller inflyttningsfärdigt. Titta över era allternativ i husbyggaren och kolla vilket paket som passar just er bäst.

Startbeskedsansökan sköter vi på alla våra byggen. Ni kan även endast köpa ritningar från oss. Det gör ni online och checkar ut med Klarna. 

PROJEKTERING OCH BYGGANMÄLAN

Efter att bokningsavgiften är betald så går våra handläggare på Modulhus igenom era val och sätter  igång med er bygganmälan och skickar in alla handlingar som kommunen efterfrågar och säkerställer så att ni får ert startbesked så effektivt som möjligt.

BYGGNATION OCH PROJEKTLEDNING

Efter godkänt bygglov börjar det praktiska arbetet. Markentreprenören sätter igång med avtalad grundläggning och modulhus börjar med alla inköp och beställningar av inventarier. Produktionstiden varierar mellan 4-8 veckor beroende på belastning i vår husfabrik.

TA DEL AV VÅRA NYHETER

 

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

FYLL I EN INTRESSEANMÄLAN ONLINE

När ni har hittat ett hus som passar er är nästa steg att beställa leveranspaket och utrusta huset efter era önskemål, har ni särskilda önskemål så är våra konsulter alltid tillgängliga att svara på frågor och komplettera eran beställning.

HUSBYGGAREN

GODKÄND OFFERT

Ert bokningsunderlag från husbyggaren blir grunden för leveransdeklarationen. Du signerar ett avtal för husleveransen och betalar sedan en bokningsavgift som avser handläggning av startbeskedsansökan och reservation i produktionsledet. Denna kostnad krediteras från den sista betalningen till oss.

BYGGANMÄLAN SKICKAS TILL KOMMUN

Efter en erlagd betalning beställer Modulhus nybyggnadskarta för fastigheten och sammanställer alla handlingar som kommunen kräver. Det innefattar samtliga ritningar och beräkningar om huset. Ibland kan kommunen kräva kompletterande uppgifter t.ex branddokumentation, etc.

GRUNDARBETEN OCH HUSTILLVERKNING

Under handläggningstiden utreds markförhållanden och markentreprenad bokas preliminärt för färdigställande av grund. För att säkerställa alla garantier görs affären direkt med markentreprenören.

KONTAKTA ANLÄGGARE

FÄRDIGSTÄLLANDE AV HUS

När huset är klart och kvalitetskontrollerat lämnar det våran produktionsanläggning och transport planeras mot er tomt. Där spelar många faktorer in såsom färjor, speditörer och kranbilar. Vi informerar er i god tid om preliminär leverans men fast datum kan vi endast ge när allt är bokat och klart.

MONTERING

När den stora dagen har kommit är alla på plats. Huset är inplastat och kommer strax lyftas på befintlig grund. Kranfirman har i förväg rekat platsen för framkomlighet. I efterhand beställs påkoppling och eventuell takläggning av pannor.

SLUTBESIKTNING

Modulhus samarbetar med behörig besiktningsman som gör en sista besiktning av huset inför slutbeskedet så huset kan tas i bruk. Ni kan sedermera njuta av ert nya komplementshus och känna er nöjda över en bra affär!

Vad tycker våra kunder?

Vi har sedan start haft en spännande resa med många nöjda kunder, här beskriver de samarbetet med egna ord.

INTRESSEANMÄLAN

Carolina Gynning Attefallshus Modulhus

Vi vände oss till Modulhus redan 2016 i förhandlingar om att leverera ett Attefallshus av modellen Marit  till vår produktion av ett tv program, Jag blev förälskad i modellen Marit och önskade få ett Attefallshus levererat till mig privat. Efter genomgång på min tomt och möte hos Modulhus konstaterades att Modellen Maria passade mina behov bättre med stå höjd på loftet och smart förvaring. Modulhus började med startbeskedet hos Ekerö kommun dagen därpå. Jag är väldigt glad och har stora planer för mitt lilla hus. Tack så mycket Modulhus

Carolina Gynning
TV personlighet, Entreprenör, Ekerö
PetursdottirAnna2_jpg-120x160

Jag signerade ett avtal med Modulhus om Attefallshuset Sugi Ban, Modulhus hjälpte mig på distans att hitta en kranfirma för lyftet av Attefallshuset och hjälpte till att koordinera Transportföretaget samt kranfirman under leveransdagen, Jag fick även hjälp med brandskydds dokumentation samt bygglov. Jag är nöjd med Modulhus och jag är nöjd med Attefallshuset som jag skall använda som samtalsrum samt gästhus, Tack Oliver

Anna Petersdottir
Psykolog, Malmö
Anders Nielsen Vd Comhem, Djursholm Modulhus Attefallshus

” Vår familj är väldigt nöjda med Modulhus engagemang under bygget av vårt vackra attefallshus Maria. Vi är väldigt nöjda med huset och vill tacka Modulhus för deras insats” Vi har fått ett putsat exklusivt attefallshus med en stor terass och ett utomhus spa installerat och hjälp med bygglovet."

Anders Nilsson
Vd Comhem, Djursholm
Linda Dahl Läkare Tumba Attefallshus Modulhus

Det var väldigt spännande under leveransdagen när Modulhus lyfte in Attefallshuset på vår tomt och grannarna blev väldigt nyfikna. Vi är idag glada över att vi tog beslutet att gå vidare med Modulhus för leveransen av vårt Attefallshus.

Linda Dahl
Läkare, Tumba