projektet-attefallshus-1-bw

I leveransen av ert Attefallshus ingår kranlyft upp till 10 000 kr. Det handlar om ett kortare lyft där mobilkran ej behövs. Är lyftet längre debiteras beställaren för extrakostnaden.

I regel ingår leverans av huset i huspriset men skulle ej budgeterade kostnader tillkomma debiteras beställaren.

Huset levereras som huskropp, nyckelfärdigt eller inflyttningsfärdigt. Titta över era allternativ i husbyggaren och kolla vilket paket som passar just er bäst.

Startbeskedsansökan sköter vi på alla våra byggen. Ni kan även endast köpa ritningar från oss. Det gör ni online och checkar ut med Klarna. 

Bygga hus Nyckelfärdigt

Byggprocessen att bygga hus steg-för-steg

PROJEKTERING OCH BYGGANMÄLAN

Efter att bokningsavgiften är betald så går våra handläggare på Modulhus igenom dina val och sätter igång med din bygganmälan och skickar in alla handlingar som kommunen efterfrågar och säkerställer du får ditt startbesked så effektivt som möjligt.

BYGGNATION OCH PROJEKTLEDNING

Efter godkänt bygglov börjar det praktiska arbetet. Om grundsystem är beställt sätter markentreprenören igång med avtalad grundläggning och modulhus börjar med alla inköp och beställningar av inventarier. Produktionstiden varierar mellan 4-8 veckor beroende på belastning i vår husfabrik.

TA DEL AV VÅRA NYHETER

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Something went wrong. Please check your entries and try again.

FYLL I EN INTRESSEANMÄLAN ONLINE

När du har hittat ett hus som passar dig är nästa steg att beställa leveranspaket och utrusta huset efter dina önskemål. Har du särskilda önskemål så är våra konsulter alltid tillgängliga att svara på frågor och komplettera din beställning.

GÅ TILL HUSBYGGAREN

GODKÄND OFFERT

Ditt bokningsunderlag från husbyggaren blir grunden för leveransdeklarationen. Du signerar ett avtal för husleveransen och betalar sedan en bokningsavgift som avser handläggning av startbeskedsansökan och reservation i produktionsledet. Denna kostnad krediteras från den sista betalningen till oss.

BYGGANMÄLAN SKICKAS TILL KOMMUN

Efter en erlagd betalning sammanställer Modulhus alla handlingar som kommunen kräver. Det innefattar samtliga ritningar och beräkningar om huset. Ibland kan kommunen kräva kompletterande uppgifter t.ex branddokumentation, etc.

TOTALENTREPRENAD PÅ GRUNDARBETEN

Under handläggningstiden utreds markförhållanden och markentreprenad bokas preliminärt för färdigställande av grund. Vi erbjuder totalentreprenad i hela Sverige på våra Attefallshus och Fritidshus.

BYGGNATION OCH PROJEKTLEDNING

Efter godkänt bygglov börjar det praktiska arbetet. Om grundsystem är beställt sätter markentreprenören igång med avtalad grundläggning och modulhus börjar med alla inköp och beställningar av inventarier. Produktionstiden varierar mellan 4-8 veckor beroende på belastning i vår husfabrik.

FÄRDIGSTÄLLANDE AV HUS

När huset är klart och kvalitetskontrollerat lämnar det vår produktionsanläggning och transport planeras mot er tomt. Där spelar många faktorer in såsom färjor, speditörer och kranbilar. Vi informerar er i god tid om preliminär leverans men fast datum kan vi endast ge när allt är bokat och klart.

MONTERING

När den stora dagen har kommit är alla på plats. Huset är inplastat och kommer strax lyftas på befintlig grund. Kranfirman har i förväg rekat platsen för framkomlighet. I efterhand beställs påkoppling och eventuell takläggning av pannor.

SLUTBESIKTNING

Modulhus samarbetar med behörig besiktningsman som gör en sista besiktning av huset inför slutbeskedet så huset kan tas i bruk. Ni kan sedermera njuta av ert nya komplementshus och känna er nöjda över en bra affär!

ARKITEKTRITADE HUS

Konceptet bakom Modulhus är omfattande. Vi verkar genom hela processen av bostadsbyggande. Vägen från skiss till nycklar i hand kräver mycket arbete och kompetens i många olika områden.

Alla våra hus börjar sin formgivning hos arkitekten, där definieras rum och form. Alla husmodeller är arkitektritade  och utformade efter vårt modulära system. Vi erbjuder Attefallshus, fritidshus, villor och parhus rikstäckande. 

Oavsett vilket drömhus ni vill bygga vill vi hjälpa er att upptäcka möjligheterna med Modulhus.

MODULHUS KONCEPT

Bostadsmarknaden sätter allt högre krav på byggherrar och husleverantörer, därför ser vi modulhus som en smart och säker investering där färdigställandet sker i egen fabrik där all säkerhet och kvalitet kan uppföljas. Tidsramen för byggprojekten blir också kortare med mer kontroll på färdigställandet.

Alla våra hus är ritade och byggda för det nordiska klimatet. 

Att önska kalla ett hus för hem är det brinnande engagemanget som kännetecknar Modulhus.

MODULHUS EN KOMPLETT HUSLEVERANTÖR

Att vända sig till en husleverantör innebär att vi tar på oss allt ansvar över alla moment i byggprocessen och du får ett inflyttningsklart hus.


BYGG HUS TRYGGT

Från början levererade vi nyckelfärdiga attefallshus men med tiden märkte vi att efterfrågan på hus efterfrågades. Då vi redan hade kunskapen att levererar mindre hus av hög kvalité blev därför inte steget så stort, då vi redan hade fabrik och därmed kan kvatitét säkra allt vi lämnar ifrån oss. Som kund hos Modulhus kan du dig trygg med ditt val av husleverantör. Smart byggsystem.


Med egen fabrik och smarta byggsystem kan vi leverera hus av hög kvalité med kostnadseffektiva lösningar. Det är en vad som gjort oss till en husleverantör att lita på. Vi har korta beslutprocesser och kan därmed hantera fler byggprojekt och erbjuda rimliga leveranstider till våra kunder. Våra experter är till hands under färden för att lyssna, lära känna era behov, berätta om saker ni inte tänkt på och föreslå skräddarsydda lösningar.


Vi är med från idé, till detaljplanering, bygganmälan, byggnation till leverans och slutbesktning tills att du har nyckeln i din hand.

VANLIGA FRÅGOR

Det är många faktorer som påverkar priset på ett husbygge, men vi kan trots det alltid ge ett fast pris. Men dina tillval och hur du väljer att bygga ditt hus är några av de faktorer som påverkar slutpriset.

Se totalpris på hus i vår Husbyggare och få din egna kostnadskalkyl. Det är bra om du vill få en husbudget att förhålla dig till.

Vi har gjort det enkelt med ett fastpris i vår Husbyggare online, men du kan givetvis göra en huskalkyl med tillkommande kostnader som grund osv om du inte valt totalentreprenad.

Passar dig som vill ha det enkelt men vill slippa jobbet med att bygga. Att bygga nyckelfärdiga hus är det tryggaste sättet att bygga och innebär att du skriver ett enda kontrakt med oss.

Att bygga ett nytt hus kan vara mer ekonomiskt än att köpa ett begagnat eller bo i lägenhet. Tack vare våra genomtänkta planlösningar och fasta valmöjligheter. Nyckelfärdigt hus ger mest hus för pengarna!

Ja det har vi, se alla våra nyckelfärdiga Bolundare, samt Attefallshus.

Vi lämnar 10 år på alla våra hus, läs mer ingående om våra garantier.

Vi har visningshus, kontakta oss för att boka in en visning. 

Modulhus byggnation av hus kräver mindre kunskaper av beställaren, samt går snabbare. Kunskapen får du av oss som är experter!

Vi har gjort en enkel guide för det, se “bygga hus själv steg för steg” guiden.

Vi erbjuder totalentreprenad på våra Attefallshus och Fritidshus i hela Sverige.

INTRESSANMÄLAN