Längtan till landet och att bygga ett nybyggt sommarhus

Nu börjar våren att ta fart och vi börjar längta till sommaren och semesterplanerna börjar ta form. Aktiviteter som står högt upp listan är att spendera mycket tid utomhus med vänner och familj.

Släkt och vänner med sommarhus börjar se över möjligheterna att bygga till ett Attefallshus på tomten för att få rum med långväga gäster och många går i tankar att bygga ett nybyggt nyckelfärdigt sommarhus för första gången.

Första gången köpare av sommarhus

Statistiken visar allt fler väljer att köpa en vacker tomt och bygga sitt sommarhus med den moderna byggtekniken i moduler. Förr var det betydligt svårare att bygga nytt och det krävdes en byggledare och otaliga timmar i köpprocessen. Nu kan man enkelt beställa sitt sommarhus via nätet via en tjänsten Husbyggaren och få hjälp med bygglov, grund och finansiering.

Köpprocessen är snabb och enkel och bygga går betydligt snabbare än platsbygga!

Nu är fortfarande är Februari så är det är gott om tid till semestern och det är fullt möjligt för den aktiva att både hinna köpa tomt och bygga klart det innan sommaren, helt stressfritt då husets byggs med moduler som går betydligt fortare än jämfört med  att platsbygga.

Det sociala värdet av ett sommarhus står högt i kurs

Många frågar om det det lönar sig att bygga ett fritidshus och faktum är att fastigheter är oftast en lönsam affär för dig som kund, då det skjuter i värde när du förädlar tomten med ett hus. Men vad vi har höra från kunder som älskar sina sommarhus är att det sociala värdet står ännu högre kurs och att tiden på landet och bara kunna få njuta med vänner och familj är ovärderlig. Bli inspirerad av lantlig sommar hos Emma Jennies lifestyle blogg.

Fördelar 

  • Närhet till natur
  • Ett ställe för avkoppling
  • Rymligt med lite underhåll
  • Det finns en möjlighet att bygga vidare på huset
  • Går vistas året runt

Leveranstiden är i standardutförande och i enlighet med våra processer en leveranstid på 3-5 månader ungefär. Läs mer om huslivet hos bobyggerbo.se

 

Husleverantör och husföretaget Modulhus

Modulhus grundades i samband med reformen om bygglovsbefriade Attefallshus som klubbades igenom 2014. Efter detta har vi strävat efter att bli Sveriges största leverantör av komplementbostäder och Attefallshus. Vi projekterar och bygger hus i alla storlekar till den offentliga och den privata sektorn.